Y YusufEnesTSC Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #1 Merhaba, 1 yıldır bölgeme altyapı bekliyorum. Artık sıkıldım fakat bugün Türk Telekom arabası kazı yapmaya başladılar ama 3 metre kazıp gittiler. Acaba bu altyapı çalışması ne zaman biter?
Merhaba, 1 yıldır bölgeme altyapı bekliyorum. Artık sıkıldım fakat bugün Türk Telekom arabası kazı yapmaya başladılar ama 3 metre kazıp gittiler. Acaba bu altyapı çalışması ne zaman biter?
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.043 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 21 Eylül 2022 #2 @YusufEnesTSC bilemeyiz, ama tahminimce 6 ay sürebilir. Ama eğer sadece hazır olan yere santral dolabı kuracaklarsa 1 ay sürebilir.
@YusufEnesTSC bilemeyiz, ama tahminimce 6 ay sürebilir. Ama eğer sadece hazır olan yere santral dolabı kuracaklarsa 1 ay sürebilir.
O OFANSİF Decapat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #3 Kazı ekibine sormak daha mantıklı bence.
Y YusufEnesTSC Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #4 OFANSİF dedi: Kazı ekibine sormak daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler gittim sordum 10 güne bitireceğiz dediler ama yine de güvenim tam değil
OFANSİF dedi: Kazı ekibine sormak daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler gittim sordum 10 güne bitireceğiz dediler ama yine de güvenim tam değil
F flashbangout Kilopat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 103 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #5 Her şeyi sıfırdan yapıyorlarsa yaklaşık 6 ay civarı sürüyor, bizzat deneyimledim.
Y YusufEnesTSC Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #6 flashbangout dedi: Her şeyi sıfırdan yapıyorlarsa yaklaşık 6 ay civarı sürüyor, bizzat deneyimledim. Genişletmek için tıkla... Ben sorduğumda projeniz hazırlandı kazı yapılacak demişlerdi ama tam anlamadım.
flashbangout dedi: Her şeyi sıfırdan yapıyorlarsa yaklaşık 6 ay civarı sürüyor, bizzat deneyimledim. Genişletmek için tıkla... Ben sorduğumda projeniz hazırlandı kazı yapılacak demişlerdi ama tam anlamadım.
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Çözümler 6 21 Eylül 2022 #7 Bölgemde ADSL, VDSL vardı. Türk Telekom Fiber çalışmalara başladığından itibaren 2 ay falan sürdü.