İyi günler ekran kartım 4 GB olduğu için mining yapamıyordum. Bende merak edip CPU mining yapmaya karar verdim kazdığım coin veruscoin ve havuz olarak luckpoolu kullanıyorum ilk önce deneme amaçlı başka bir hesapta denemiştim ve 0.01 veruscoini geçtikten sonra bithumb hesabına coinler gelmişti hatta 3 kere geldi fakat bugün kendime bithumb üzerinden yeni bir hesap açıp coinin walletini kazım yaptığım programa girdim fakat bir sorunum var. Havuzdaki minimum ödeme limitini kazdım, hatta 2 katını fakat ödeme hala hesabıma gelmedi. Bir de havuzda bir ödeme yapılmış olarak görünüyor fakat bithumb hesabımda görünmüyor. Havuzda ödemeler her 8 saatte bir yapılır yazıyor fakat 8 saat neye bağlı? Kısacası sorum: Kazdığım coinler hesabıma ne zaman geçer?
Hocam biliyorum zaten öylesine deneme amaçlı kazdım fiyat olarak 1 dolar civarı ve mh/s değerimde düşük bari kazdığım kadarı hesaba geçse gam yemiycem mining için sistem toplamayı düşünüyorumda bakalım ne zaman?
Hocam az önce coin hesabıma geldi ve ilk dediğim şey keşke yapmasaydım oldu gelen coinleri satmayı deneyecektim ama minimum 5 vrsc gerekiyormuş benim elimde olan ise 0.02490909 vrsc neyse artık deneyimlemiş oldum hiç yoktan 16 kuruşum oldu.
Ben denedim bir ara, asıl kazımı yapmaya başlayınca PC alev almaya başlıyor, benim PC bir anda 4.5 mh/s ye düşüyor. O da külli zarar oluyor. Hiçbir yerde GTX1650 Ti ile kazım gücünün hesaplandığı bilgiye rastlamadım. Sitelerde 1050, 1070, 1660-1660 Ti modelleri ve üstü var ancak benim ekran kartından yok maalesef. Yine Ravencoin kazayım dedim out of Memory hatası alınca bu sefer ETC kasayım dedim oda zarardan başka bir şey değil. Günlük 0.13 para bırakıyor. Hem maaliyeti kurtarmıyor hem zarara sokuyor.