M MrElitzKrieg Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 405 Makaleler 1 1 Temmuz 2021 #1 lolMiner üzerinden kazdım normalde 2 haftada paycheek veriyordu 1 ay önce 1 aya çıkardılar. Payout geldi gözüküyor ama payout gelmemiş binace hesabıma.
lolMiner üzerinden kazdım normalde 2 haftada paycheek veriyordu 1 ay önce 1 aya çıkardılar. Payout geldi gözüküyor ama payout gelmemiş binace hesabıma.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #2 Senin yüzünden ekran kartı alamıyoruz. İyi olmuş. Şaka şaka supporta ulaşmayı deneyin.
M MrElitzKrieg Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 405 Makaleler 1 1 Temmuz 2021 #3 yaraliordek dedi: Senin yüzünden ekran kartı alamıyoruz. İyi olmuş. Şaka şaka supporta ulaşmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Aynen kanka 2019 da 4K ya 1 kart aldım ve benim suçum SPOT hesaba YATMIŞ sorun yok
yaraliordek dedi: Senin yüzünden ekran kartı alamıyoruz. İyi olmuş. Şaka şaka supporta ulaşmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Aynen kanka 2019 da 4K ya 1 kart aldım ve benim suçum SPOT hesaba YATMIŞ sorun yok