2 291987 Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 877 Çözümler 1 4 Şubat 2021 #11 Ekmek Reis dedi: İnsanın içini karartmak için mi geldiniz. Genişletmek için tıkla... Elinizdeki cihazla mining yapamazsın.
Ekmek Reis dedi: İnsanın içini karartmak için mi geldiniz. Genişletmek için tıkla... Elinizdeki cihazla mining yapamazsın.
A Aykut Usta Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 338 Çözümler 3 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #12 Ekmek Reis dedi: Size de aynısını öneririm Genişletmek için tıkla... Kripto madenciliği hakkında yanlış bilinenler ve 48 saatlik deneme sonuçları
Ekmek Reis dedi: Size de aynısını öneririm Genişletmek için tıkla... Kripto madenciliği hakkında yanlış bilinenler ve 48 saatlik deneme sonuçları
Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #13 Hocam elinizdeki cihazla mining yapamazsınız.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 4 Şubat 2021 #14 MonitörAvcisi_66_TR dedi: Kolay yoldan para kazanmak için geldiyseniz başka foruma gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Size kalmadı bu, forumda her türlü konu açılabilir kurallar dışına çıkılmadığı sürece.
MonitörAvcisi_66_TR dedi: Kolay yoldan para kazanmak için geldiyseniz başka foruma gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Size kalmadı bu, forumda her türlü konu açılabilir kurallar dışına çıkılmadığı sürece.
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #15 Aykut Usta dedi: Kripto madenciliği hakkında yanlış bilinenler ve 48 saatlik deneme sonuçları Genişletmek için tıkla... hocam hashing gücüne nereden bakıyoruz
Aykut Usta dedi: Kripto madenciliği hakkında yanlış bilinenler ve 48 saatlik deneme sonuçları Genişletmek için tıkla... hocam hashing gücüne nereden bakıyoruz
A Aykut Usta Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 338 Çözümler 3 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #16 Kagoer dedi: Hocam elinizdeki cihazla mining yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam merakımdan soruyorum. Ben yapabilir miyim? Asus K555LN-XO364H Notebook Ekmek Reis dedi: hocam hashing gücüne nereden bakıyoruz Genişletmek için tıkla... O konu hakkında bir bilgim yok çok yeni başladım ilgilenmeye.
Kagoer dedi: Hocam elinizdeki cihazla mining yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam merakımdan soruyorum. Ben yapabilir miyim? Asus K555LN-XO364H Notebook Ekmek Reis dedi: hocam hashing gücüne nereden bakıyoruz Genişletmek için tıkla... O konu hakkında bir bilgim yok çok yeni başladım ilgilenmeye.
Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #17 Aykut Usta dedi: Hocam merakımdan soruyorum. Ben yapabilir miyim? Asus K555LN-XO364H Notebook O konu hakkında bir bilgim yok çok yeni başladım ilgilenmeye. Genişletmek için tıkla... Hocam siz zaten yeteri kadar bilgilisiniz. Sorunuza gelirsek 4 GB VRAM ve altı cihazlarda mining yapılmaz.
Aykut Usta dedi: Hocam merakımdan soruyorum. Ben yapabilir miyim? Asus K555LN-XO364H Notebook O konu hakkında bir bilgim yok çok yeni başladım ilgilenmeye. Genişletmek için tıkla... Hocam siz zaten yeteri kadar bilgilisiniz. Sorunuza gelirsek 4 GB VRAM ve altı cihazlarda mining yapılmaz.
2 291987 Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 877 Çözümler 1 4 Şubat 2021 #18 Aykut Usta dedi: Hocam merakımdan soruyorum. Ben yapabilir miyim? Asus K555LN-XO364H Notebook O konu hakkında bir bilgim yok çok yeni başladım ilgilenmeye. Genişletmek için tıkla... 2 GB bellekle artık mining yapılmıyor, yapılanların da neredeyse hiç getirisi yok.
Aykut Usta dedi: Hocam merakımdan soruyorum. Ben yapabilir miyim? Asus K555LN-XO364H Notebook O konu hakkında bir bilgim yok çok yeni başladım ilgilenmeye. Genişletmek için tıkla... 2 GB bellekle artık mining yapılmıyor, yapılanların da neredeyse hiç getirisi yok.
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #19 Aykut Usta dedi: Hocam merakımdan soruyorum. Ben yapabilir miyim? Asus K555LN-XO364H Notebook O konu hakkında bir bilgim yok çok yeni başladım ilgilenmeye. Genişletmek için tıkla... yapabilirsiniz hocam
Aykut Usta dedi: Hocam merakımdan soruyorum. Ben yapabilir miyim? Asus K555LN-XO364H Notebook O konu hakkında bir bilgim yok çok yeni başladım ilgilenmeye. Genişletmek için tıkla... yapabilirsiniz hocam
A Aykut Usta Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 338 Çözümler 3 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #20 Kagoer dedi: Hocam siz zaten yeteri kadar bilgilisiniz. Sorunuza gelirsek 4 GB VRAM ve altı cihazlarda mining yapılmaz. Genişletmek için tıkla... 291987 dedi: 2 GB bellekle artık mining yapılmıyor, yapılanların da neredeyse hiç getirisi yok. Genişletmek için tıkla... İkinizede teşekkür ederim.
Kagoer dedi: Hocam siz zaten yeteri kadar bilgilisiniz. Sorunuza gelirsek 4 GB VRAM ve altı cihazlarda mining yapılmaz. Genişletmek için tıkla... 291987 dedi: 2 GB bellekle artık mining yapılmıyor, yapılanların da neredeyse hiç getirisi yok. Genişletmek için tıkla... İkinizede teşekkür ederim.