Ramboo27 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 318 Çözümler 3 8 Mart 2024 #1 Klavyem everese KB-GX9 modeli bu tuş haricinde diğer tuşlarda böyle bir sorun yoktur. Aynı klavyeyi farklı bir. PC dede denedim ancak sorun aynı.
Klavyem everese KB-GX9 modeli bu tuş haricinde diğer tuşlarda böyle bir sorun yoktur. Aynı klavyeyi farklı bir. PC dede denedim ancak sorun aynı.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.507 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #2 Ramboo27 dedi: Klavyem everese KB-GX9 modeli bu tuş haricinde diğer tuşlarda böyle bir sorun yoktur. Aynı klavyeyi farklı bir. PC dede denedim ancak sorun aynı. Genişletmek için tıkla... Klavye sıfır mı? Ve tıklayınca bir sorun hissediyor musunuz?( başka tuşlardan farklı mı yani?)
Ramboo27 dedi: Klavyem everese KB-GX9 modeli bu tuş haricinde diğer tuşlarda böyle bir sorun yoktur. Aynı klavyeyi farklı bir. PC dede denedim ancak sorun aynı. Genişletmek için tıkla... Klavye sıfır mı? Ve tıklayınca bir sorun hissediyor musunuz?( başka tuşlardan farklı mı yani?)
Kyara Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #3 Ramboo27 dedi: Klavyem everese KB-GX9 modeli bu tuş haricinde diğer tuşlarda böyle bir sorun yoktur. Aynı klavyeyi farklı bir. PC dede denedim ancak sorun aynı. Genişletmek için tıkla... Çöpün üstü marka. Gönder servise gitsin, düzeltirler belki. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2024
Ramboo27 dedi: Klavyem everese KB-GX9 modeli bu tuş haricinde diğer tuşlarda böyle bir sorun yoktur. Aynı klavyeyi farklı bir. PC dede denedim ancak sorun aynı. Genişletmek için tıkla... Çöpün üstü marka. Gönder servise gitsin, düzeltirler belki.