KB-R62 Rampage klavyenin yazılımı çalışmıyor

Hüseyin1806

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Klavyem KB-R62 Rampage. Driverını yüklüyorum. Sonra çalıştırıyorum yönetici şeklinde. Sonra bu hatayı veriyor. Aşırı moralim bozuldu yardım edebilecek yazsın.

Dosya Ekleri

• 1659091554148.png
    1659091554148.png
    4,9 KB · Görüntüleme: 66
Segment bilgisayardan resmi olan sitesinden. Linki buyrunhttps://www.desteksegment.com/urun/rampage-kb-r62-classy-rgb-aydinlatmali-makrolu-bileklik-destekli-gaming-oyuncu-klavyesi

Kutu içinde QR kod buldum onu indireceğim şimdi.

Attığım linke gitti. Müşteri hizmetlerini arıyorum şimdi.

Teknik destek Aygıt Yöneticisi'nden klavye bölümündekileri silin. Driver Booster yükleyip driveri tekrar yükleyin dedi. Driver Booster'a güvenemiyorum. Çok şikayet var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknik destek Aygıt Yöneticisi'nden klavye bölümündekileri silin. Driver Booster yükleyip driveri tekrar yükleyin dedi. Driver Booster'a güvenemiyorum. Çok şikayet var.

Ne 🤣. Allah aşkına ya. Driver Booster yükle diyen teknik servis bakkalda mı çalışıyor? Açıkçası üzüldüm böyle bir cevap aldığın için. Yazılımı olmayan bir klavyeye yazılım var diye milleti kandırıyorlar sonra Driver Booster yükletip sistemin içine ettiriyorlar.
Bırakın yazılımsız olsun.

Önceden çalışıyordu şimdi çalışmıyor yani format attım rahat 6 kez falan en son kullandığımdan sonra şimdi çalışmıyor neyse amaaan garantisi varmış gönderirim. Sağol sanalda

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı