Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 19 Kasım 2021 #1 Selamlar arkadaşlar. Şimdilik Rampage KB-R79 kullanıyorum. Acaba bu klavyenin Switch'i nedir? Şimdiden teşekkürler ve iyi akşamlar!
Selamlar arkadaşlar. Şimdilik Rampage KB-R79 kullanıyorum. Acaba bu klavyenin Switch'i nedir? Şimdiden teşekkürler ve iyi akşamlar!
A adanalı ayhan Decapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 793 Makaleler 1 Yer Gaziosmanpaşa 19 Kasım 2021 #2 Hocam bir tuşu çıkarıp bakamıyor musunuz?
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 19 Kasım 2021 #3 adanalı ayhan dedi: Hocam bir tuşu çıkarıp bakamıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Maalesef klavye yeni olduğu için yapamam. Daha 1 saat bile geçmedi.
adanalı ayhan dedi: Hocam bir tuşu çıkarıp bakamıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Maalesef klavye yeni olduğu için yapamam. Daha 1 saat bile geçmedi.
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.435 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 19 Kasım 2021 #4 Windows 11 Bükücü dedi: Maalesef klavye yeni olduğu için yapamam. Daha 1 saat bile geçmedi. Genişletmek için tıkla... Keycapsi çekin ve switchin üstünde yazan yazıya bakın. Bozmazsınız zaten, switchi çıkarmanıza gerek yok.
Windows 11 Bükücü dedi: Maalesef klavye yeni olduğu için yapamam. Daha 1 saat bile geçmedi. Genişletmek için tıkla... Keycapsi çekin ve switchin üstünde yazan yazıya bakın. Bozmazsınız zaten, switchi çıkarmanıza gerek yok.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 19 Kasım 2021 #5 Windows 11 Bükücü dedi: Selamlar arkadaşlar. Şimdilik Rampage KB-R79 kullanıyorum. Acaba bu klavyenin Switch'i nedir? Şimdiden teşekkürler ve iyi akşamlar! Genişletmek için tıkla... Klavyeniz mekanik değil, membrane.
Windows 11 Bükücü dedi: Selamlar arkadaşlar. Şimdilik Rampage KB-R79 kullanıyorum. Acaba bu klavyenin Switch'i nedir? Şimdiden teşekkürler ve iyi akşamlar! Genişletmek için tıkla... Klavyeniz mekanik değil, membrane.