RobinsonC Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #1 KB5018483 güncellemesini bugün yükledim PC kasmaya başladı arkadaşlar ama güzel bir güncelleme ne önerirsiniz bu durumda?
KB5018483 güncellemesini bugün yükledim PC kasmaya başladı arkadaşlar ama güzel bir güncelleme ne önerirsiniz bu durumda?
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 27 Ekim 2022 #2 Program ekle/kaldırın sol kısmından yüklü güncelleştirmelere girip kaldır.
Burak52TR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2015 Mesajlar 1.534 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel İşsiz 27 Ekim 2022 #3 RobinsonC dedi: KB5018483 güncellemesini bugün yükledim PC kasmaya başladı arkadaşlar ama güzel bir güncelleme ne önerirsiniz bu durumda? Genişletmek için tıkla... Son güncelleme o mu? Ben en son 8496'yı kurmuşum.
RobinsonC dedi: KB5018483 güncellemesini bugün yükledim PC kasmaya başladı arkadaşlar ama güzel bir güncelleme ne önerirsiniz bu durumda? Genişletmek için tıkla... Son güncelleme o mu? Ben en son 8496'yı kurmuşum.
dGncooL Zeptopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #4 Kaldır istersen ben de şimdi yuklemeye başladım.
RobinsonC Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #5 Kaldırdım sorun yok şimdi iş yerindeki PC de deniyorum şimdi o güncellemeyi,
Z zibizeretta Megapat Katılım 1 Nisan 2015 Mesajlar 261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #6 RobinsonC dedi: Kaldırdım sorun yok şimdi iş yerindeki PC de deniyorum şimdi o güncellemeyi, Genişletmek için tıkla... Denediniz mi , iş yerinde de kasma oldu mu ?
RobinsonC dedi: Kaldırdım sorun yok şimdi iş yerindeki PC de deniyorum şimdi o güncellemeyi, Genişletmek için tıkla... Denediniz mi , iş yerinde de kasma oldu mu ?
RobinsonC Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #7 zibizeretta dedi: Denediniz mi , iş yerinde de kasma oldu mu ? Genişletmek için tıkla... Evet kastı saçma sapalak çalıştı pc kaldırdım bir gün sonra yeniden yükledim herhangi bir sorunla karşılaşmadım az öncede iş yerinde h22 mi ne idi adını unuttum büyük bir güncelleme aldı canavar gibi oldu biraz da estetik gelmiş,
zibizeretta dedi: Denediniz mi , iş yerinde de kasma oldu mu ? Genişletmek için tıkla... Evet kastı saçma sapalak çalıştı pc kaldırdım bir gün sonra yeniden yükledim herhangi bir sorunla karşılaşmadım az öncede iş yerinde h22 mi ne idi adını unuttum büyük bir güncelleme aldı canavar gibi oldu biraz da estetik gelmiş,