KC3000 1TB SSD mavi ekran verdiriyor

whoisqrx

Decapat
Yeni KC3000 1TB bir SSD satın aldım Teknobiyotik üzerinden. USB'im üzerinden Windows'umu yükledim temiz kurulumla ancak CrystalDiskMark yaparken 4. read testinde mavi ekran verdi ve hemen tekrar geri açıldı laptop. Hatayı göremedim önemli bir şey değildir diyerek kullanmaya devam ettim ve az önce Torrent üzerinden büyük boyutlu bir dosya indiriyordum ki belli bir kısma geldikten sonra tekrar mavi ekran verdi aynı şekilde çok hızlı ekran gittiği için yine hata kodunu göremedim. Ayrıca minidump konumu da oluşmamış nedeni nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda bende SSD aldım ve aynı soruna benzer bir şeydi mavi ekran verip açılıyordu Windows yanlış kurduğumu düşünüp birkaç kere daha kurdum fakat düzelmedi bende en son SATA kablosunu değiştirdim ve o zamandan beri hiç sıkıntı çekmedim mümkünse sende değiştir denemekten zarar gelmez

ama diskte bozuk olabilir

SATA değil hocam M2 SSD konuda belirtmemişim kusura bakmayın.

Garantiye verin disk bozuk.
Garantiden dün geldi hocam ama yine aynı problemi yaşıyorum ve eski ssd ile herhangi bir problemim yine yok. İkisini de aktif kullanıyorum, slotları değiştirerekte denedim aynı durum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…