KC3000 alınmalı mı, beklenilmeli mi?

Energize

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Anakart
H97 Gaming 3 PCI-e 3.0
Amazonda 3200 lira şu anda, 1 TB 970 EVO Plus almayı düşünüyordum 1400'e indirimi bitti. Çoğunlukla depolama amaçlı kullanım olacak. NV2 gibi basit ve ucuz bir SSD'mi yoksa KC3000 gibi bir SSD mi almak mantıklı bilmiyorum. Ayrıca 3000 lira civarına 2TB başka SSD var mı, sizce bir daha bu SSD bu fiyatlara düşer mi?

Depolama amaçlı kullanımlar için genellikle üst seviye modeller önerilmiyor. Daha alt seviye ürünlere yönelebilirsiniz bence. NV2 güzel bir seçim olabilir.

Depolama amaçlı kullanımlar için genellikle üst seviye modeller önerilmiyor. Daha alt seviye ürünlere yönelebilirsiniz bence. NV2 güzel bir seçim olabilir.

İleride laptop alacağım yüksek ihtimalle, tek M.2 slotu olursa elimde patlamasın gibisinden de düşündüm açıkçası, belirtmeyi unutmuşum. İleriye dönük ömürlük olsun diyorum bir yandan, arada kaldım.

İleride laptop alacağım yüksek ihtimalle, tek M.2 slotu olursa elimde patlamasın gibisinden de düşündüm açıkçası, belirtmeyi unutmuşum. İleriye dönük ömürlük olsun diyorum bir yandan, arada kaldım.
Günümüzde güncel dizüstü bilgisayarların tek M2 slotu ile üretileceğini pek sanmıyorum ama kesin bir şey söylemek de yanlış olur. Günümüzde veya gelecekte sistem kurarım diyorsanız KC3000 iyi bir tercih olabilir ancak depolama için alacaksanız kanımca KC3000 üst seviye bir model kalıyor.
Öte yandan KC3000 kullanıcısıyım. Her ne kadar PCI Express 3.0 bir anakartta kullansamda SSD'den çok memnunum. Sistem kuracağımdan dolayı bu modeli tercih etmiştim. Öte yandan eskiden sistemimin kurulu olduğu SN550 ise şu an depolama görevinde bana hizmet veriyor ve herhangi bir sıkıntısını görmedim.
Siz gelecek planlarınıza göre yatırım yapmak isteyip istemediğinizi karar vermelisiniz bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı