KC3000 SSD sahte mi?

Sistemim çalışmıyor maalesef. Çalışsa denemiştim bile.

Dediğim gibi ürün tek taraflı ve ilk geldiğinde kuşkulanmıştım. Üstündeki soğutucu düzgün değildi. Kırışıktı.
Kutunun içinde Acronis True Image key olur ona bakın hocam.

Dosya Ekleri

• 20240818_003334.jpg
    171,3 KB · Görüntüleme: 77
Emin misiniz? Garanti sorgu yaptığımda da herhangi bir şey çıkmıyor.

Tam bu noktada mı olması gerekiyor? Çünkü herhangi bir şey yazmıyor.
Evet hocam orda key olması lazımdı

Eski mesajlarımı da okuyun lütfen. Garanti sorgu da yaptım ve çıkmadı. Sn seri numarası demek değil mi? Evet 1TB'lar tek taraflı oluyormuş.

Eski mesajlarımı da okuyun lütfen. Garanti sorgu da yaptım ve çıkmadı. Sn seri numarası demek değil mi? Evet 1TB'lar tek taraflı oluyormuş.
Hocam kendi kc3000 kutuma baktım dediğim gibi acronis kodu var ,tekrar kutuyu kontrol eder misiniz ?

Garanti sorguyu yanlış yapmışım garanti aorguya takılmayın. Attığım fotoğraftaki gibi aynı yerde hiçbir şey yazmıyor.

Ön kutunun önünü tamamen atar mısınız? Karşılaştırmak istiyorum.

Garanti sorguyu yanlış yapmışım garanti aorguya takılmayın. Attığım fotoğraftaki gibi aynı yerde hiçbir şey yazmıyor.

Hocam key yoksa sahtedir SSD, iade edin. Programda deneyin yine de siz ama büyük ihtimal sahte SSD.

Hocam key yoksa sahtedir SSD, iade edin. Programda deneyin yine de siz ama büyük ihtimal sahte SSD.

Yarın başka bir bilgisayarda denemeye çalışacağım. Size fotoğraf paylaştım yani ben yanlışsan siz düzeltin orada anahtar kod mod hiçbir şey yok.

Ön yüzü böyle

Tekrar dile getiriyorum. SSD'nin üstündeki grafen soğutucu düzgün değil. Kırışık. Ben ilk başta orada şüphelendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…