EnFeu Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 210 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #11 Qualty dedi: Sistemim çalışmıyor maalesef. Çalışsa denemiştim bile. Dediğim gibi ürün tek taraflı ve ilk geldiğinde kuşkulanmıştım. Üstündeki soğutucu düzgün değildi. Kırışıktı. Genişletmek için tıkla... Kutunun içinde Acronis True Image key olur ona bakın hocam.
Qualty dedi: Sistemim çalışmıyor maalesef. Çalışsa denemiştim bile. Dediğim gibi ürün tek taraflı ve ilk geldiğinde kuşkulanmıştım. Üstündeki soğutucu düzgün değildi. Kırışıktı. Genişletmek için tıkla... Kutunun içinde Acronis True Image key olur ona bakın hocam.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Ağustos 2024 #12 6kaps9 dedi: 1TB modeli tek taraflı, 2 ve 4TB çift taraflı. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Garanti sorgu yaptığımda da herhangi bir şey çıkmıyor. EnFeu dedi: Kutunun içinde Acronis True Image key olur ona bakın hocam. Genişletmek için tıkla... Tam bu noktada mı olması gerekiyor? Çünkü herhangi bir şey yazmıyor. Dosya Ekleri 20240818_003334.jpg 171,3 KB · Görüntüleme: 77
6kaps9 dedi: 1TB modeli tek taraflı, 2 ve 4TB çift taraflı. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Garanti sorgu yaptığımda da herhangi bir şey çıkmıyor. EnFeu dedi: Kutunun içinde Acronis True Image key olur ona bakın hocam. Genişletmek için tıkla... Tam bu noktada mı olması gerekiyor? Çünkü herhangi bir şey yazmıyor.
EnFeu Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 210 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #13 Qualty dedi: Emin misiniz? Garanti sorgu yaptığımda da herhangi bir şey çıkmıyor. Tam bu noktada mı olması gerekiyor? Çünkü herhangi bir şey yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam orda key olması lazımdı
Qualty dedi: Emin misiniz? Garanti sorgu yaptığımda da herhangi bir şey çıkmıyor. Tam bu noktada mı olması gerekiyor? Çünkü herhangi bir şey yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam orda key olması lazımdı
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Ağustos 2024 #14 Eski mesajlarımı da okuyun lütfen. Garanti sorgu da yaptım ve çıkmadı. Sn seri numarası demek değil mi? Evet 1TB'lar tek taraflı oluyormuş.
Eski mesajlarımı da okuyun lütfen. Garanti sorgu da yaptım ve çıkmadı. Sn seri numarası demek değil mi? Evet 1TB'lar tek taraflı oluyormuş.
EnFeu Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 210 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #15 Qualty dedi: Eski mesajlarımı da okuyun lütfen. Garanti sorgu da yaptım ve çıkmadı. Sn seri numarası demek değil mi? Evet 1TB'lar tek taraflı oluyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi kc3000 kutuma baktım dediğim gibi acronis kodu var ,tekrar kutuyu kontrol eder misiniz ?
Qualty dedi: Eski mesajlarımı da okuyun lütfen. Garanti sorgu da yaptım ve çıkmadı. Sn seri numarası demek değil mi? Evet 1TB'lar tek taraflı oluyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi kc3000 kutuma baktım dediğim gibi acronis kodu var ,tekrar kutuyu kontrol eder misiniz ?
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Ağustos 2024 #16 Garanti sorguyu yanlış yapmışım garanti aorguya takılmayın. Attığım fotoğraftaki gibi aynı yerde hiçbir şey yazmıyor. Ön kutunun önünü tamamen atar mısınız? Karşılaştırmak istiyorum.
Garanti sorguyu yanlış yapmışım garanti aorguya takılmayın. Attığım fotoğraftaki gibi aynı yerde hiçbir şey yazmıyor. Ön kutunun önünü tamamen atar mısınız? Karşılaştırmak istiyorum.
EnFeu Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 210 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #17 Qualty dedi: Garanti sorguyu yanlış yapmışım garanti aorguya takılmayın. Attığım fotoğraftaki gibi aynı yerde hiçbir şey yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam key yoksa sahtedir SSD, iade edin. Programda deneyin yine de siz ama büyük ihtimal sahte SSD.
Qualty dedi: Garanti sorguyu yanlış yapmışım garanti aorguya takılmayın. Attığım fotoğraftaki gibi aynı yerde hiçbir şey yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam key yoksa sahtedir SSD, iade edin. Programda deneyin yine de siz ama büyük ihtimal sahte SSD.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Ağustos 2024 #18 EnFeu dedi: Hocam key yoksa sahtedir SSD, iade edin. Programda deneyin yine de siz ama büyük ihtimal sahte SSD. Genişletmek için tıkla... Yarın başka bir bilgisayarda denemeye çalışacağım. Size fotoğraf paylaştım yani ben yanlışsan siz düzeltin orada anahtar kod mod hiçbir şey yok.
EnFeu dedi: Hocam key yoksa sahtedir SSD, iade edin. Programda deneyin yine de siz ama büyük ihtimal sahte SSD. Genişletmek için tıkla... Yarın başka bir bilgisayarda denemeye çalışacağım. Size fotoğraf paylaştım yani ben yanlışsan siz düzeltin orada anahtar kod mod hiçbir şey yok.
EnFeu Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 210 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #19 Qualty dedi: Garanti sorguyu yanlış yapmışım garanti aorguya takılmayın. Attığım fotoğraftaki gibi aynı yerde hiçbir şey yazmıyor. Ön kutunun önünü tamamen atar mısınız? Karşılaştırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ön yüzü böyle
Qualty dedi: Garanti sorguyu yanlış yapmışım garanti aorguya takılmayın. Attığım fotoğraftaki gibi aynı yerde hiçbir şey yazmıyor. Ön kutunun önünü tamamen atar mısınız? Karşılaştırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ön yüzü böyle
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Ağustos 2024 #20 Tekrar dile getiriyorum. SSD'nin üstündeki grafen soğutucu düzgün değil. Kırışık. Ben ilk başta orada şüphelendim.
Tekrar dile getiriyorum. SSD'nin üstündeki grafen soğutucu düzgün değil. Kırışık. Ben ilk başta orada şüphelendim.