KC3000 SSD sahte mi?

Son düzenleme:
Bütün hepsinde var orijinalliğini belli ediyor. Evet 1TB.

Anladım. Kesin sahte o zaman. Iade edeceğim teşekkürler. 70 lira fark için Amazon satıcısından değil başka satıcıdan aldım. Site Amazon olsa bile satıcı olmayınca demek ki sahte olabiliyor.

SSD biraz yamuk olduğu için iade kabul etmeyebilirler mi? Sahte olduğu içinkesin almak zorundalar mı? Amazon'dan aldım dediğim gibi.

Şimdi bilgisayarda denedim ve Kingston yazılımı SSD'yi tanıdı. SSD gerçek. Kutuda kod yok. Nasıl oluyor?

Hocam SSD gerçek çıktı.

Son düzenleme:
hocam bende şimdi aldım açtım kod yok ama orjinal gibi duruyor aliminyüm soğutması olsun sorunu yok acaba kod artık yeni paketlerde çıkmıyor mu?

Hocam bende şimdi aldım açtım kod yok ama orijinal gibi duruyor alüminyum soğutması olsun sorunu yok acaba kod artık yeni paketlerde çıkmıyor mu?

Yeni versiyonlarda çıkmıyor o zaman. Ben baktığımda orijinaldi.

Yeni versiyonlarda çıkmıyor o zaman. Ben baktığımda orijinaldi.
sinerji bilgisayardan aldım aradım müşteri desteiğini bütünü ürünlerimiz böyle avrupada olanlarda var dedi yani dediğiniz gibi yeni ürünlerde ssdyi takmanız yeterli uygulama kendi algılıyor dedi

Sinerji bilgisayardan aldım aradım müşteri desteiğini bütünü ürünlerimiz böyle Avrupa'da olanlarda var dedi yani dediğiniz gibi yeni ürünlerde SSD'yi takmanız yeterli uygulama kendi algılıyor dedi.

Ben kendi amazontr satıcısından aldım kod yok ama değerler normal anlamadım.

Ben de 2TB olanı aldım. İçinde kod çıkmadı. Plaka ve görünümü şöyle:
Sizce sahte midir? PC'de denemeden iade etmeli miyim, yoksa takıp hız ve manageri deneyerek mi netleştireyim? Kod orijinallik için şart mı?

Değil. Sanırım yeni versiyonlarında kod olmuyor. Sahte değildir.

Sinerji bilgisayardan aldım aradım müşteri desteiğini bütünü ürünlerimiz böyle Avrupa'da olanlarda var dedi yani dediğiniz gibi yeni ürünlerde SSD'yi takmanız yeterli uygulama kendi algılıyor dedi

SSD az önce elime gecti. Kod cikmadi ama gercek gibi duruyor.

Dene tabii ki. Uygulama SSD'yi taniyorsa sorun yok. Kod bende de cikmadi. Yeni kutularda kod olmuyor sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…