KC3000 SSD yazma hizi cok dusuk

erenmertl

Yoctopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
KC3000
Merhaba Acer Nitro 16 AN16-42 aldim 1 ay once KC3000 SSD aldim taktim dosya aktarimi yaparken saniyede 10 MB hizlarla calisiyor 100 GB'lik bir veriyi baska bir dosyaya aktarmak istedigimde 1 saat gozukuyor. Yardimci olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Anakart vb. sekmeleri varsa bir gezinip bakabilir misin?
Böyle bir satır arıyoruz:

Bu gönderdiğin fotoda sağ altta "edit" yazıyor. Ona tıklayınca bir detay pencere açılıyor mu?
Ona tıklayınca tiki açıp kapatıyor

Bu gönderdiğin fotoda sağ altta "edit" yazıyor. Ona tıklayınca bir detay pencere açılıyor mu?
Garanti servisi ile iletişime geçtim gondericem olmadı bunlar baksın daha 1 aylık cihaz

Anladım.
Bios'ta bir yerlerde olması lazım bu ayar.
Bulup açabilirsen iki kata kadar hızlanır eğer portun müsaitse. Kolay gelsin.

Bende birkaç hafta önce 1TB modelini aldım. Windows'u kurup test yaptım okuma, yazma verileri normal gözüküyordu .Belli bir süre sonra sistem donmaya, kitlenmelere, okuma, yazma hızları inanılmaz düşümeye başıyordu açıkçası. 2 kez denedim Windows kurarak ama aynı, ayrıca bilgisayarı yeniden başlatınca Windows yerinde BIOS geliyordu, boot menü olması gerektiği gibiydi.
Şu an garantiye yolladım 10 gün geçti, bekliyorum. Sizin SSD'niz için de aynı problemi görüyorum ben. Yazılımsal bir hatadan çok donanımsal bir problem olabilir, yabancı forumlarda bu soruna benzer problemler yaşayanlar gördüm.

Son düzenleme:

Evet bende mail attım garanti servisine yollayacağım ilk başlarda güzeldi her şey dosyaları hızlı hızlı aktarıyordum baktım olmuyor dün gece format çektim laptopun orijinal SSD'sine geçtim oda aynı yazma hızları çok düşük 2 GB'lik veriyi 50 KB ile 10 MB arasında yazmaya çalışıyor. Büyük ihtimalle donanımsal bir problem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…