KC3000 Windows 10'da düşük hız veriyor

BlackRazorX

Hectopat
SSD veya HDD modeli
Kingston KC3000
Anakart
Asus TUF A15
Merhaba, Asus TUF A15 (2023) modeline Windows 10 kurduğumda tüm sürücüleri kurmama rağmen (aygıt yöneticisi kısmında sarı ünlem yok) CrystalMark ile test yaptığımda KC3000 diskim 3500 okuma gibi düşük bir değer veriyor. Windows 11 kurduğumda sorun yok, tüm değerleri alıyorum (7000 okuma, 6000 yazma)

Windows 10 kurup da bu şekilde yüksek yazma okuma hızına sahip SSD kullananlar var mı, sorunu nasıl çözebilirim? Muhtemelen bir driver sorunu, ona göre tekrar 10 kuracağım.

Neden Windows 10 kuruyorsunuz? İşlemci nedir?

Neden Windows 10 kuruyorsunuz? İşlemci nedir?
Bazı Android yazılımlarını emulatör aracılığı ile PC de kullanıyorum ve Windows 10 üzerinde problemsiz bir şekilde çalışıyor. Ancak 11'de özellikle MuMu Player kasıyor, sistem özellikleri iyi olduğu halde, yapmadığım ayar kalmadı. 10 ile alakalı tek sıkıntım KC3000'i gerçek hızlarda kullanamamak, o sorunu çözersem Windows 10 ile devam etmeyi düşünüyorum. Aksi taktirde Windows 11 kullanacağız mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…