KCD 1 ve 2 nasıldır?

Edmond_Dantes

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Witcher 3'ü bayağı bayağı sevmiş biriyim ama Bannerlord ve Warband'dan hiç haz etmeyen biriyim. Bu oyun nasıldır, sarar mı sizce tahmini olarak?
Gamepad ile oynamayı düşünüyorum, iyi midir o konuda falan?

Gamepadim olmadığı için bilmiyorum şu an aktif olarak 2'yi oynuyorum 1 ile hikayesi bağlantılı ben özetini izleyip girdim 2'ye, oyun güzel mekanikleri falan tamamen alışık olduğumuzdan farklı saldırı konusunda diyorum ve gayet güzel bir dünyası var.

Gamepadim olmadığı için bilmiyorum şu an aktif olarak 2'yi oynuyorum 1 ile hikayesi bağlantılı ben özetini izleyip girdim 2'ye, oyun güzel mekanikleri falan tamamen alışık olduğumuzdan farklı saldırı konusunda diyorum ve gayet güzel bir dünyası var.

Diyaloglar falan güzel mi hocam ana hikaye ve yan görevlerin kalitesi nasıl?

Merhaba, Witcher 3'ü bayağı bayağı sevmiş biriyim ama Bannerlord ve Warband'dan hiç haz etmeyen biriyim. Bu oyun nasıldır, sarar mı sizce tahmini olarak?
Oynadığım en iyi Ortaçağ oyunuydu ilki. 2. Oyunu daha oynamadım ama ilkinden fazlası vardır eksigi yoktur.

Diyaloglar falan güzel mi hocam ana hikaye ve yan görevlerin kalitesi nasıl?

Diyaloglar güzel hocam konuşma tarzınıza göre karakterinizin durumunu ve karşı tarafı etkiliyor (sırf bozulmasın diye oyunu eski kayıta aldığım bile oldu 😁) yan görevler de aslında ana görevle bağlantılı sayılabilir he yapmak zorunlu değil ama işine yarayacaktır ve yan görevlerde sıkmıyor hocam. Aslına bakarsanız ben galiba ana görevde çok ilerleyemedim yan görevlerde takılıyorum.

Eğer orta çağ temasını seviyorsanız oynamanızı şiddetle tavsiye ederim. Warband ve Bannerlordan farkı bir hikayesi olması tabiki. m&b oyunlarını Similasyon Nedeniyle Sevmiyorsanız kcd ye bir şans vermenizi öneriyorum. kcd 2 devam oyunu olduğu için kcd 1 i Oynamasanızda kesinlikle yotubeden izleyin ama epic games gibi platformlarda makul fiyatlara satılıyor. Ha birde Oyun zor bir oyun ama alışınca sarmaya başlıyor.

Eğer orta çağ temasını seviyorsanız oynamanızı şiddetle tavsiye ederim. Warband ve Bannerlordan farkı bir hikayesi olması tabiki. m&b oyunlarını Similasyon Nedeniyle Sevmiyorsanız kcd ye bir şans vermenizi öneriyorum. kcd 2 devam oyunu olduğu için kcd 1 i Oynamasanızda kesinlikle yotubeden izleyin ama epic games gibi platformlarda makul fiyatlara satılıyor

Kcd 1 zaten var bende hocam da hazır epic mega indirimleri falan gelmişken kcd 2 yi alsam mı diye düşündüm. O yüzden açtım konuyu. Sanırım alıp, yazın bir şans vereceğim.

Kcd 1 zaten var bende hocam da hazır epic mega indirimleri falan gelmişken kcd 2 yi alsam mı diye düşündüm. O yüzden açtım konuyu. Sanırım alıp, yazın bir şans vereceğim.
Ozaman birinci oyunu'da kesinlikle oynayın hocam. zaten oyuna alışırsanız olay örgüsünün ve hikayesi muhtemelen sizi sarar. oyunun tek sıkıntısı çok zor olması ama ona'da zamanla alışıyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı