dmrky Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 65 Çözümler 2 28 Mart 2025 #1 " Kingdom Come: Deliverance II Gold Edition " almayı düşünüyorum. Daha Çıkmamış DLC'ler için ekstra ücret ödemek mantıklı mı? Siz ne düşünüyorsunuz ?
" Kingdom Come: Deliverance II Gold Edition " almayı düşünüyorum. Daha Çıkmamış DLC'ler için ekstra ücret ödemek mantıklı mı? Siz ne düşünüyorsunuz ?
6 610052 Hectopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1.337 Çözümler 7 28 Mart 2025 #2 Yakında dlc geliyor az kaldı, gold al almışken bence ben öyle yaptım.
dmrky Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 65 Çözümler 2 28 Mart 2025 #3 Deno0101 dedi: Yakında DLC geliyor az kaldı, Gold al almışken bence ben öyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Firmanın yaptığı diğer oyunlar veya dlc'ler hakkında bilgim olmadığı için soruyorum yaptıkları dlc'ler kaliteli midir?
Deno0101 dedi: Yakında DLC geliyor az kaldı, Gold al almışken bence ben öyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Firmanın yaptığı diğer oyunlar veya dlc'ler hakkında bilgim olmadığı için soruyorum yaptıkları dlc'ler kaliteli midir?
6 610052 Hectopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1.337 Çözümler 7 28 Mart 2025 #4 dmrky dedi: Firmanın yaptığı diğer oyunlar veya dlc'ler hakkında bilgim olmadığı için soruyorum yaptıkları dlc'ler kaliteli midir? Genişletmek için tıkla... Güzeli de var kötüsüde, skyrim oynadıysan eğer benzer türde dlc'ler.
dmrky dedi: Firmanın yaptığı diğer oyunlar veya dlc'ler hakkında bilgim olmadığı için soruyorum yaptıkları dlc'ler kaliteli midir? Genişletmek için tıkla... Güzeli de var kötüsüde, skyrim oynadıysan eğer benzer türde dlc'ler.