C:\Users\[Windows Username]\Saved Games\kingdomcome2\saves.Geçen günlerde kcd 2 oyunuma girdim ve anlamadığım şekilde savelerim silinmişti. Mika ile buluşma görevinde kalmıştım, save dosyası olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. 20 saat boşa gitmesin.
@Maslarz
hocam save dosyası silindi direk eğer save paylaşan olursa diye yazdımC:\Users\[Windows Username]\Saved Games\kingdomcome2\saves.
hocam hemen ekliyorum 2 dk beklerseniz 1842634944 arkadaş kodumBuradan paylaşamıyorum ama steamden eklerseniz yollarım full savim ama ona göre kaldığınız yeri seçersiniz siz.
hocam isterseniz siz arkadaş kodunuzu atın davet göndereyimBuradan paylaşamıyorum ama steamden eklerseniz yollarım full savim ama ona göre kaldığınız yeri seçersiniz siz.
yolladım ben sizi bekliyorum.hocam hemen ekliyorum 2 dk beklerseniz 1842634944 arkadaş kodum
hocam isterseniz siz arkadaş kodunuzu atın davet göndereyim
@
@56136
kabul ettim hocam save leri gönderirseniz memmun olurumyolladım ben sizi bekliyorum.
hocam sizin gönderdiğiniz dosyayı dediğiniz gib yaptım ama oyuna girince olmuyor .wsh hallerini atabilirmisinizyolladım ben sizi bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.