Teşekkürler hocam yanlış söyleyeceğimi düşünmediğin için. Beni sibersayko sandın sanırım. Umarım oynarsın bir gün. Ana hikayeyi boş ver de, o Phantom Liberty efsane.
Teşekkürler hocam yanlış söyleyeceğimi düşünmediğin için. Beni sibersayko sandın sanırım. Umarım oynarsın bir gün. Ana hikayeyi boş ver de, o Phantom Liberty efsane.
Benim için net olarak Silent Hill f. Fakat bu kişinin oyun zevkine göre değişen bir şey. Bu oyunlar da birbirinden çok bağımsız. Sen ne tarz seviyorsun.
Her tarzdan oyun severim aslında sürükleyici olması yeter. Hikayeye önem versem de gameplay de çok önemli aslında tema olarak post apokaliptik tür benim hoşuma gidiyor. Biliyorum bu okları direkt olarak DL'ye yönlendirecek ama diğer oyunların da teması gayet hoş göründü gözüme.
Ben tarz olarak da ortaçağa açık biriyim o yüzden bana göre kcd2 daha mantıklı. Zaten fiyat olarak da en iyi.Bence denemelisiniz.Save konusunda 1 tane mod vardı.
The true successor to Unlimited Saving! This mod will allow you to save anytime the game would normally allow you to save in a quick save fashion, without using up your Saviour Schnapps.
Orta Çağ Tema olarak güzel bir tema eğer modu kurarsam eğlence katsayım artar diye düşünüyorum. Fiyatının az olması da cazibesini artırıyor. Belki de DL 1'i bitirene kadar geçen sürede belki indirim de alır o sürede.