KCD2 vs Dying Light The Beast vs Silent Hill F vs Metaphor ReFantazio

Bütçe sorunun yoksa DL the Beast alınabilir. Oyunu bitirdim, gayet iyi ama fiyatına değmez. Dediğim gibi bütçede kafan rahatsa alabilirsin. Silent Hill f gameplay odaklı olmasa da gameplay gayet iyi bence. Hayatta kalma teması da var. Atmosfer de aynı şekilde bir oyunda beni etkileyen en önemli konulardandır. Onu da çok iyi yapıyor Silent Hill f. DL the Beast iyi bir dyng light oyunu. Ortalama bir hikaye ve klasik Dying Light oynanışı. Ekstra bir yenilik yok. Yani oyun iyi fakat serinin öbür oyunlarından bir farkı yok. İnanılmaz diyeceğim bir oyun da değil. İyi oynanır o kadar.

Şu anlık düşüncem KCD2 veya Silent Hill f alıp DL the beast'e indirim gelmesini beklemek. Ama tartışmaya devam edebiliriz belki bu oyunlardan birini almak isteyen arkadaşa da yardım etmiş oluruz hem de benim fikrim de yerine oturmuş olur böylece.

Fiyatı TR'de daha uygun olsa da biraz indirim beklenilesi gibi geldi. Oyunda en sevdiğim şey easter eggler oldu. Müzik çalan kılıç olsun Kratos'un leviatahn baltası'yla benzer mantıkta çalışan silah olsun güzel ve keşfedilesi şeyler var.

Evet onlar güzel olmuş, zaten her DL oyununda var öyle detaylar. Ne kadar önemsersen artık.

Eğer bu türe ilginiz varsa oynayın.Belki modu ilk başta kullanırsınız sonradan iksir stoğu yaparsınız öyle idare ederdiniz gerçekçi olsun diye.

Bu arada aynı mod KCD1'de de var denemek isterseniz.

Techlandin bana göre en iyi oyunu açık ara CP2077 Phantom Liberty'dir. DLC ama çoğu oyundan iyi, o yüzden en iyi “oyunu” diyorum.
Cyberpunk CD Projekt Red oyunu.

Eğer bu türe ilginiz varsa oynayın. Belki modu ilk başta kullanırsınız sonradan iksir stoğu yaparsınız öyle idare ederdiniz gerçekçi olsun diye.

Bu arada aynı mod kcd1'de de var denemek isterseniz.

Her ne kadar oynamasam veya türe yakın olmasam da. Kcd2 bence çok iyi bir oyun. İçi çok dolu keşif çok bol. Çok uzun süre oynanır, ve fiyatı bence böyle bir oyun için çok iyi.

Cyberpunk CD PROJEKT RED oyunu.

Biliyorum, zaten yazdım devamında. Okumadın sanırım.

Peki hocam Silent Hill f yerine 2 koysak sizce hangisi hak eder kcd2 mi Silent Hill 2 mi? Yanlış anlamayın durumu zora sokmak için sormuyorum sadece en mantıklı ve uygun oyun için soruyorum aynı zamanda sohbetin devamlılığı için.

Vallahi hocam Silent Hill F'e daha başlamadım. Ama Silent Hill 2'yi oynadım. Ve gerçekten inanılmaz bir oyun. Bana göre en iyi korku oyunudur. Senin beklenti ve isteğine göre değişir hangisini seçeceğin. Uzun saatler oynayayım, keşif yapayım. Çevre ile NPC'ler ile etkileşim kurayım. Chill ve uzun oynayayım dersen kcd2. çok iyi bir korku oyunu oynayayım, atmosferi çok iyi olsun. Çok da iyi ve vurucu hikayesi olsun dersen de Silent Hill 2. ve Silent Hill 2 770 TL bu arada, fiyat anlamında çok iyi. Sonuna kadar hak eden bir oyun.

Silent Hill'deki korkudan nasıl bir şey bekleyeceğimi bilmiyorum. Kendi türünde çok iyi bir atmosferi ve hikayesi olduğunu biliyorum ama oynayabilir miyim bilmiyorum. Genelde korku oyunlarında kovalamacalardan veya ölmeyen düşmanlardan korkarım. Resident Evil 2'de Mr. X beni ürkütmüştü mesela.

Ne kovalamaca ne de ölmeyen düşman yok. Genellikle atmosferi, yaratık tasarımları ile korkutan bir oyun. Kısmen jumpscare de var ara sıra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…