KCD2 vs Elder Scrolls Oblivion Remastered

thepoli

Decapat
Daha fazla  
İkisi de birbirinden iyi Orta Çağ oyunu. Hangisini almak daha mantıklı sizce?

Tamamen ne beklediğin ile alakalı. Bende Oblivion'un yeri ayrıdır. Ama daha detaylı, ortaçağ ağır rpgsi istersen biraz kendini zorlayıp KCD2'ye başlayabilirsin. Oyunun ilk 7-8 saati karman çorban. Ben ne yapıyorum, nedir bu, çözemiyorum, ne zor oyun derken sonradan her şey rayına oturuyor ve patır patır milleti indirerek ilerlemeye başlıyorsun. Tabi yine dikkat gerektiriyor.

Oblivion ise daha tek düze, eski sistem rpg oyunu. Özellikle Knight of the Nine eklentisi benim favorim. 2007 gibi oynadığımda çok gaza getirmişti. Remasteredde tüm eklentiler dahil diye hatırlıyorum. Bu sebeple RPG seviyorsan her iki oyunun da kütüphanende bulunması lazım. Ama dediğim gibi KCD2'ye girmek epey zor ama girince de insanı hayrete düşüren bir yanı var. Ama Oblivion'a da kimseye laf ettirmem.

Teşekkür ederim hocam.

Elinize sağlık hocam çook güzel açıklamışsınız. Anlatımınıza göre Oblivion daha mantıklı geldi ama bazı sorularım var. Çok eski hissettiriyor mu ve 4060ti , Ryzen 7 5700X ile güzel fps alır mıyım? Ayrıca KCD2 beni çok etkilemekle beraber çok uzun ve uğraştıurıcı bununla kim uğracak hissi veriyor.

Oblivion'da Türkçe yok. En son optimizasyonu da rezaletti nasıl durumda bilmiyorum KCD2 derdim ben.

Oblivion Gamepass'te var. Denemek isterseniz de KCD 2 Steam'de birkaç günlüğüne ücretsizdi. Şahsen ben KCD 2 derim TES serisini çok sevsem de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…