M Mars Fanatiği Ziyaretçi 13 Eylül 2014 #12 Silinen üye dedi: Cinnamon, Gnome, Mate, Xfce nedir acaba ? Bunların farkları nelerdir ? Genişletmek için tıkla... KDE gibi onlarda birer masaüstü ortamıdır. Farkları sundukları programlar ve arayüz.
Silinen üye dedi: Cinnamon, Gnome, Mate, Xfce nedir acaba ? Bunların farkları nelerdir ? Genişletmek için tıkla... KDE gibi onlarda birer masaüstü ortamıdır. Farkları sundukları programlar ve arayüz.
M Mars Fanatiği Ziyaretçi 13 Eylül 2014 #14 Yani... Evet. Tabii genellikle donanımı düşük bilgisayarlara kurulan masaüstü ortamı yüksek donanımlı bilgisayarlara kurulandan farklı olur.
Yani... Evet. Tabii genellikle donanımı düşük bilgisayarlara kurulan masaüstü ortamı yüksek donanımlı bilgisayarlara kurulandan farklı olur.
M Mars Fanatiği Ziyaretçi 13 Eylül 2014 #16 Silinen üye dedi: Hangisi donanımı düşük bilgisayara kurulur acaba ? Genişletmek için tıkla... En çok kaynak yiyenden en az yiyene göre popüler olanları sıralarsak... Mate, Xfce, Lxde, E17 diye düşük kaynak isteyen sistemler için oldukça uygun.
Silinen üye dedi: Hangisi donanımı düşük bilgisayara kurulur acaba ? Genişletmek için tıkla... En çok kaynak yiyenden en az yiyene göre popüler olanları sıralarsak... Mate, Xfce, Lxde, E17 diye düşük kaynak isteyen sistemler için oldukça uygun.
M Mars Fanatiği Ziyaretçi 14 Eylül 2014 #18 Silinen üye dedi: Cinnamon, Gnome masaüstü ortamı galiba ? Genişletmek için tıkla... Evet... Her ikisi birer masaüstü ortamı ancak Cinnamon Gnome'un biraz üzerinde değişiklik yapılmış bir versiyonu.
Silinen üye dedi: Cinnamon, Gnome masaüstü ortamı galiba ? Genişletmek için tıkla... Evet... Her ikisi birer masaüstü ortamı ancak Cinnamon Gnome'un biraz üzerinde değişiklik yapılmış bir versiyonu.
F fatih52 Ziyaretçi 14 Eylül 2014 #19 Anladım. Teşekkür ederim. Cinnamon ,Gnome, KDE , Mate, Xfce, Lxde, E17 bunların hepsi masaüstü ortamı.
Anladım. Teşekkür ederim. Cinnamon ,Gnome, KDE , Mate, Xfce, Lxde, E17 bunların hepsi masaüstü ortamı.
M Mars Fanatiği Ziyaretçi 14 Eylül 2014 #20 Silinen üye dedi: Anladım. Teşekkür ederim. Cinnamon ,Gnome, KDE , Mate, Xfce, Lxde, E17 bunların hepsi masaüstü ortamı. Genişletmek için tıkla... Dahası elbet vardır ancak en çok kullanılanlar bunlar. Genellikle Linux Mint gibi dağıtımlar indirmeden önce bol bol bu masaüstü ortamları ile ilgili seçenek verir.
Silinen üye dedi: Anladım. Teşekkür ederim. Cinnamon ,Gnome, KDE , Mate, Xfce, Lxde, E17 bunların hepsi masaüstü ortamı. Genişletmek için tıkla... Dahası elbet vardır ancak en çok kullanılanlar bunlar. Genellikle Linux Mint gibi dağıtımlar indirmeden önce bol bol bu masaüstü ortamları ile ilgili seçenek verir.