F fatih52 Ziyaretçi 14 Eylül 2014 #21 Anladım. Genelde gördüğüm Cinnamon ,Gnome, KDE masaüstü ortamları. Siz hangisini önerirsiniz. Düşük bir sistem için ve yüksek bir sistem için ?
Anladım. Genelde gördüğüm Cinnamon ,Gnome, KDE masaüstü ortamları. Siz hangisini önerirsiniz. Düşük bir sistem için ve yüksek bir sistem için ?
M Mars Fanatiği Ziyaretçi 14 Eylül 2014 #22 Silinen üye dedi: Anladım. Genelde gördüğüm Cinnamon ,Gnome, KDE masaüstü ortamları. Siz hangisini önerirsiniz. Düşük bir sistem için ve yüksek bir sistem için ? Genişletmek için tıkla... Yüksek sistemler için KDE, düşük sistemler için Mate kullanırım. Ancak kovadan boşaltır gibi şarj harcayan ve oldukça ısınan laptop için KDE'den E17'e geçmeyi planlıyorum.
Silinen üye dedi: Anladım. Genelde gördüğüm Cinnamon ,Gnome, KDE masaüstü ortamları. Siz hangisini önerirsiniz. Düşük bir sistem için ve yüksek bir sistem için ? Genişletmek için tıkla... Yüksek sistemler için KDE, düşük sistemler için Mate kullanırım. Ancak kovadan boşaltır gibi şarj harcayan ve oldukça ısınan laptop için KDE'den E17'e geçmeyi planlıyorum.
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.956 Makaleler 21 Çözümler 2 27 Kasım 2014 #23 Komut satırı yerine grafiksel arayüzü kullanıyoruz ya, grafiksel arayüz için birden fazla seçenek sunuluyor bizlere. Cinnamon, KDE, XFCE vs.
Komut satırı yerine grafiksel arayüzü kullanıyoruz ya, grafiksel arayüz için birden fazla seçenek sunuluyor bizlere. Cinnamon, KDE, XFCE vs.