Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 5 Nisan 2021 #1 Güzel bir latte dock layout var mıdır acaba? Veya plank için güzel bir theme.
46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 5 Nisan 2021 #2 Ramondia2'de demiştim tekrarlıyorum plank ile kullan saydam temayı seç.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 5 Nisan 2021 #3 46imt dedi: Ramondia2'de demiştim tekrarlıyorum plank ile kullan saydam temayı seç. Genişletmek için tıkla... Saydam pek hoş gelmiyor.
46imt dedi: Ramondia2'de demiştim tekrarlıyorum plank ile kullan saydam temayı seç. Genişletmek için tıkla... Saydam pek hoş gelmiyor.
Ram_kafasi Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 329 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #4 Syntax Error dedi: Güzel bir latte dock layout var mıdır acaba? Veya plank için güzel bir theme. Genişletmek için tıkla... Latte-dock yerine Plank teması bulayım istersen. Saydam olsun mu?
Syntax Error dedi: Güzel bir latte dock layout var mıdır acaba? Veya plank için güzel bir theme. Genişletmek için tıkla... Latte-dock yerine Plank teması bulayım istersen. Saydam olsun mu?
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 5 Nisan 2021 #5 Ram_kafasi dedi: Latte-dock yerine plank teması bulayım istersen. Saydam olsun mu? Genişletmek için tıkla... Plank teması olur ama saydam olmasa daha iyi olur.
Ram_kafasi dedi: Latte-dock yerine plank teması bulayım istersen. Saydam olsun mu? Genişletmek için tıkla... Plank teması olur ama saydam olmasa daha iyi olur.
Ram_kafasi Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 329 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #6 Syntax Error dedi: Plank teması olur ama saydam olmasa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Azeny More themes available here AUR - yay -S plank-theme-azeny www.gnome-look.org Güzel bence. Beğenmezsen başka bir tane bulurum.
Syntax Error dedi: Plank teması olur ama saydam olmasa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Azeny More themes available here AUR - yay -S plank-theme-azeny www.gnome-look.org Güzel bence. Beğenmezsen başka bir tane bulurum.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 5 Nisan 2021 #7 Ram_kafasi dedi: Azeny More themes available here AUR - yay -S plank-theme-azeny www.gnome-look.org Güzel bence. beğenmezsen başka bir tane bulurum. Genişletmek için tıkla... Güzel duruyor deneyeceğim. Teşekkürler.
Ram_kafasi dedi: Azeny More themes available here AUR - yay -S plank-theme-azeny www.gnome-look.org Güzel bence. beğenmezsen başka bir tane bulurum. Genişletmek için tıkla... Güzel duruyor deneyeceğim. Teşekkürler.