M Melbourne Hectopat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 101 16 Ocak 2021 #1 Sistem ayarlarından resmi değiştirmeme rağmen, kilit ekranı ve başlat menüsünde seçtiğim resim görünmüyor. Bu hatayı nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2021
Sistem ayarlarından resmi değiştirmeme rağmen, kilit ekranı ve başlat menüsünde seçtiğim resim görünmüyor. Bu hatayı nasıl çözebilirim?
SS Miğfer Kilopat Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #2 Kilit ekranı için ayrı bir ayar bölümü var, oraya da bir bakın.
M Melbourne Hectopat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 101 16 Ocak 2021 #3 SS Miğfer dedi: Kilit ekranı için ayrı bir ayar bölümü var, oraya da bir bakın. Genişletmek için tıkla... Kilit ekranı için sadece arkaplanı değiştirebiliyorum. Dosya Ekleri screenshot.png 177,1 KB · Görüntüleme: 46
SS Miğfer dedi: Kilit ekranı için ayrı bir ayar bölümü var, oraya da bir bakın. Genişletmek için tıkla... Kilit ekranı için sadece arkaplanı değiştirebiliyorum.
SS Miğfer Kilopat Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #4 Melbourne dedi: Kilit ekranı için sadece arkaplanı değiştirebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu bölüm değil, farklı bir bölüm daha vardı. Kilit ekranı temasının değiştiği bölüm.
Melbourne dedi: Kilit ekranı için sadece arkaplanı değiştirebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu bölüm değil, farklı bir bölüm daha vardı. Kilit ekranı temasının değiştiği bölüm.
M Melbourne Hectopat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 101 16 Ocak 2021 #5 SS Miğfer dedi: Bu bölüm değil, farklı bir bölüm daha vardı. Kilit ekranı temasının değiştiği bölüm. Genişletmek için tıkla... Temaların değiştirildiği yer burası ama burada da alakalı bir seçenek bulamadım. Dosya Ekleri screenshot 2.png 84,4 KB · Görüntüleme: 32 screenshot.png 153,1 KB · Görüntüleme: 37
SS Miğfer dedi: Bu bölüm değil, farklı bir bölüm daha vardı. Kilit ekranı temasının değiştiği bölüm. Genişletmek için tıkla... Temaların değiştirildiği yer burası ama burada da alakalı bir seçenek bulamadım.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 16 Ocak 2021 #6 Yeniden başlatınca değişmiyor mu?
M Melbourne Hectopat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 101 16 Ocak 2021 #7 runit dedi: Yeniden başlatınca değişmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattım, kullanıcı değiştirdim, oturumdan çıkıp geri girdim ama değişmiyor.
runit dedi: Yeniden başlatınca değişmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattım, kullanıcı değiştirdim, oturumdan çıkıp geri girdim ama değişmiyor.