B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.190 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #1 Şu an Fedora kurmaya çalışıyorum. Siz hangisini tercih ediyorsunuz? @cengover_ekin, @linuxdel, @Weaponised Penguins, @Dengesiz Kokarca. (Açtığım 99999.Linux konusu) Son düzenleme: 22 Nisan 2021
Şu an Fedora kurmaya çalışıyorum. Siz hangisini tercih ediyorsunuz? @cengover_ekin, @linuxdel, @Weaponised Penguins, @Dengesiz Kokarca. (Açtığım 99999.Linux konusu)
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 22 Nisan 2021 #2 Ben Fedora tercih ederim, KDE Neon hiç denemedim.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #3 KDE Neon'u sanala kurunca çok kasmıştı. Bizzat makinemde denemedim. Bunun sebebi ise KDE'yi pek sevmem. Fedora daha iyi bence.
KDE Neon'u sanala kurunca çok kasmıştı. Bizzat makinemde denemedim. Bunun sebebi ise KDE'yi pek sevmem. Fedora daha iyi bence.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.190 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #4 Fedora ISO dosyası inmiş bulunmakta. Bir dahaki mesajımı Fedora üzerinde yazacağım. Hocam Fedora'da uygulama kucultme cubugunu bulamadim. Son düzenleme: 22 Nisan 2021
Fedora ISO dosyası inmiş bulunmakta. Bir dahaki mesajımı Fedora üzerinde yazacağım. Hocam Fedora'da uygulama kucultme cubugunu bulamadim.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #5 baranegun dedi: Hocam Fedora'da uygulama kucultme cubugunu bulamadim. Genişletmek için tıkla... Fedora GNOME mu kurdun? Menüe gir, orada GNOME Tweaks'ı bul. Sürprizbozan: Yoksa Kod:Panoya kopyala sudo dnf install gnome-tweaks GNOME Tweaks'ı indir. Orada pencere yönetiminde "maximized" ve "minimized" olan tikleri aktif et.
baranegun dedi: Hocam Fedora'da uygulama kucultme cubugunu bulamadim. Genişletmek için tıkla... Fedora GNOME mu kurdun? Menüe gir, orada GNOME Tweaks'ı bul. Sürprizbozan: Yoksa Kod:Panoya kopyala sudo dnf install gnome-tweaks GNOME Tweaks'ı indir. Orada pencere yönetiminde "maximized" ve "minimized" olan tikleri aktif et.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.190 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #6 Hocam terminal komutlarıyla halletmistim. Fedora GNOME'yi pek sevmedim. Simdi KDE Plasma indiriyorum. Yinede teşekkürler.
Hocam terminal komutlarıyla halletmistim. Fedora GNOME'yi pek sevmedim. Simdi KDE Plasma indiriyorum. Yinede teşekkürler.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #7 baranegun dedi: Hocam terminal komutlarıyla halletmistim. Fedora GNOME'yi pek sevmedim. Simdi KDE Plasma indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten GNOME'u Ubuntu ile kullanıyordun. GNOME'dan GNOME'a geçmek anlamsız olmuş.
baranegun dedi: Hocam terminal komutlarıyla halletmistim. Fedora GNOME'yi pek sevmedim. Simdi KDE Plasma indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten GNOME'u Ubuntu ile kullanıyordun. GNOME'dan GNOME'a geçmek anlamsız olmuş.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.190 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #8 Weaponised Penguins dedi: Zaten GNOME'u Ubuntu ile kullanıyordun. GNOME'dan GNOME'a geçmek anlamsız olmuş. Genişletmek için tıkla... @Ram_kafasi hocam KDE Plasma'da çok sorun yaşadığını söylemişti. O yüzden ilk GNOME'u denemek istedim. Ayrıca ZorinOS bana çok yavaş geldi. Resimlerdeki siteler, yazılar vs. dona dona yükleniyor.
Weaponised Penguins dedi: Zaten GNOME'u Ubuntu ile kullanıyordun. GNOME'dan GNOME'a geçmek anlamsız olmuş. Genişletmek için tıkla... @Ram_kafasi hocam KDE Plasma'da çok sorun yaşadığını söylemişti. O yüzden ilk GNOME'u denemek istedim. Ayrıca ZorinOS bana çok yavaş geldi. Resimlerdeki siteler, yazılar vs. dona dona yükleniyor.
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #9 KDE Neon dneeme şansım olmadı. Fedora.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.190 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #10 MehmetE. dedi: KDE Neon dneeme şansım olmadı. Fedora. Genişletmek için tıkla... Biraz önce Fedora GNOME kurdum hiç sevmedim. Şu an Fedora KDE Plasma indiriyorum.
MehmetE. dedi: KDE Neon dneeme şansım olmadı. Fedora. Genişletmek için tıkla... Biraz önce Fedora GNOME kurdum hiç sevmedim. Şu an Fedora KDE Plasma indiriyorum.