uzman1w2 Yoctopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #1 Selam! Geçenlerde macOS benzer sık görünen dağıtım önerisi diye konu kurmuştum beğendiğim KDE Neon oldu. Mac teması nasıl uygulayabilirim? Cevaplarınızı bekliyorum...
Selam! Geçenlerde macOS benzer sık görünen dağıtım önerisi diye konu kurmuştum beğendiğim KDE Neon oldu. Mac teması nasıl uygulayabilirim? Cevaplarınızı bekliyorum...
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 18 Ağustos 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
oeufeggei Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 317 Çözümler 2 Yer İstanbul 18 Ağustos 2021 #3 Hocam Youtube diye bir yer var yani. Oraya açıp yazmak buraya konu açmaktan daha kolay olmalı. Artı 0 Eksi
KS KS uzman1w2 Yoctopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #4 Teşekkür ederim. naberinnaberi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Teşekkür ederim. naberinnaberi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Beyaz atlı playboy Centipat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #5 naberinnaberi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 2-3 gün önce yaptım bu videodakini, sonuç: Artı 0 Eksi
naberinnaberi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 2-3 gün önce yaptım bu videodakini, sonuç:
KS KS uzman1w2 Yoctopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #6 Güzel. Artı 0 Eksi