Çözüldü KDE Neon'da NVIDIA sürücüsü kurduktan sonra imleç kayboluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, KDE Neon üzerinde Hyprland kullanıyorum. 550 numaralı sürüm NVIDIA driver kurulumu sonrası fare imleci kayboluyor. Hata almayacağım bir sürüm önerir misiniz?

Çözüm
Fedora'da KDE Plasma (Wayland) ile 570.153.02 sürücüsünü kullanıyorum. Depoda varsa 575 kullan yoksa da 570 numaralı olanı kullan. Wayland ile sorunsuz deneyim sunuyor.

Teşekkürler. Farklı sürümler kullanmama rağmen imleç kaybolmaya devam etti. Son olarak 570 numaralı sürüm sonrası tam kafayı kıracakken biraz araştırma sonucu hallettim.

sudo nano /etc/environment

Kod:
__GLX_VENDOR_LIBRARY_NAME=nvidia
GBM_BACKEND=nvidia-drm
WLR_NO_HARDWARE_CURSORS=1

Kaydedip sistemi yeni başlattım ve sorun çözüldü.
Fedora'da KDE Plasma (WAYLAND) ile 570.153.02 sürücüsünü kullanıyorum. Depoda varsa 575 kullan yoksa da 570 numaralı olanı kullan. Wayland ile sorunsuz deneyim sunuyor.

Fedora'da KDE Plasma (Wayland) ile 570.153.02 sürücüsünü kullanıyorum. Depoda varsa 575 kullan yoksa da 570 numaralı olanı kullan. Wayland ile sorunsuz deneyim sunuyor.

Teşekkürler. Farklı sürümler kullanmama rağmen imleç kaybolmaya devam etti. Son olarak 570 numaralı sürüm sonrası tam kafayı kıracakken biraz araştırma sonucu hallettim.

sudo nano /etc/environment

Kod:
__GLX_VENDOR_LIBRARY_NAME=nvidia
GBM_BACKEND=nvidia-drm
WLR_NO_HARDWARE_CURSORS=1

Kaydedip sistemi yeni başlattım ve sorun çözüldü.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…