Merhaba, KDE Neon üzerinde Hyprland kullanıyorum. 550 numaralı sürüm NVIDIA driver kurulumu sonrası fare imleci kayboluyor. Hata almayacağım bir sürüm önerir misiniz?
Fedora'da KDE Plasma (Wayland) ile 570.153.02 sürücüsünü kullanıyorum. Depoda varsa 575 kullan yoksa da 570 numaralı olanı kullan. Wayland ile sorunsuz deneyim sunuyor.
Teşekkürler. Farklı sürümler kullanmama rağmen imleç kaybolmaya devam etti. Son olarak 570 numaralı sürüm sonrası tam kafayı kıracakken biraz araştırma sonucu hallettim.
Fedora'da KDE Plasma (WAYLAND) ile 570.153.02 sürücüsünü kullanıyorum. Depoda varsa 575 kullan yoksa da 570 numaralı olanı kullan. Wayland ile sorunsuz deneyim sunuyor.
Fedora'da KDE Plasma (Wayland) ile 570.153.02 sürücüsünü kullanıyorum. Depoda varsa 575 kullan yoksa da 570 numaralı olanı kullan. Wayland ile sorunsuz deneyim sunuyor.
Teşekkürler. Farklı sürümler kullanmama rağmen imleç kaybolmaya devam etti. Son olarak 570 numaralı sürüm sonrası tam kafayı kıracakken biraz araştırma sonucu hallettim.