Çözüldü KDE Plasma "Açık İş Birliği Servisi'nde Bilinmeyen API Hatası (0)"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
22
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323
İşlemci: i5-10300H
Ekran kartı: GTX 1650
RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop
Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ
Meslek
Öğrenci
Merhabalar.

KDE Plasma kullanıyorum fakat yeni tema edinmek olsun veya KDE üzerinden bir şey indirirken olsun bazı yerlerde bu hata karşıma çıkıyor.

Artix Linux OpenRC.
Plasma 5.24.3

Ekran görüntüsü_2022-03-13_16-04-55.png

Çözüm
Ben şahsen bunun dil hatasından kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü aynı sorunu sistemi Türkçe yaptığımda alıyorum. Fakat İngilizce yaptığımda bende sorun düzeliyordu.
Ben şahsen bunun dil hatasından kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü aynı sorunu sistemi Türkçe yaptığımda alıyorum. Fakat İngilizce yaptığımda bende sorun düzeliyordu.

Çözüm

Teşekkürler hocam. Sorun çözüldü.

Dille alakalı değil. Bu klasik bir KDE Plasma sorunu. Son sürümlerde çok daha iyileştirilmiş ama hala yaşanma ihtimali var.

Dille alakalı değil. Bu klasik bir KDE Plasma sorunu. Son sürümlerde çok daha iyileştirilmiş ama hala yaşanma ihtimali var.

Dili İngilizce yaptıktan sonra 1 kere bile hata almadım.

Ben sistemimi hep İngilizce kurdum.

Demek ki İngilizce kurduğunuz için sorun olmamış.
Sıfırdan Türkçe olarak kurup denemeniz lazım bunu diyebilmeniz için.

Demek ki İngilizce kurduğunuz için sorun olmamış.
Sıfırdan Türkçe olarak kurup denemeniz lazım bunu diyebilmeniz için.

Bu sorun İngilizce sistem kursan da başına gelebilir diyorum. Dille bir alakası yok diyorum. Ben defalarca yaşadım 5.24 ve önceki sürümlerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı