Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.915 Makaleler 16 Çözümler 159 7 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, KDE Plasma ISO'sunu bir türlü bulamadım. Linkini biri atabilir mi? @Dengesiz Kokarca @Arsenik @cengover_ekin @GNU or NOT Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2021
Merhaba arkadaşlar, KDE Plasma ISO'sunu bir türlü bulamadım. Linkini biri atabilir mi? @Dengesiz Kokarca @Arsenik @cengover_ekin @GNU or NOT
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #2 @Xevanior KDE Plasmanın İSO'su olduğunu sanmıyorum. KDE Plasma zira dağıtım değil.
GNU or NOT Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #3 Neon: KDE neon KDE neon is the latest and greatest of KDE community software. neon.kde.org Kubuntu: Download Kubuntu | Kubuntu kubuntu.org
Neon: KDE neon KDE neon is the latest and greatest of KDE community software. neon.kde.org Kubuntu: Download Kubuntu | Kubuntu kubuntu.org
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 7 Ocak 2021 #4 Kde plasma masaüstü ortamı.
GNU or NOT Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #5 runit dedi: Kde plasma masaüstü ortamı. Genişletmek için tıkla... Dengesiz Kokarca dedi: @Xevanior KDE Plasmanın İSO'su olduğunu sanmıyorum. KDE Plasma zira dağıtım değil. Genişletmek için tıkla... KDE kullanan dağıtım demek istemiş.
runit dedi: Kde plasma masaüstü ortamı. Genişletmek için tıkla... Dengesiz Kokarca dedi: @Xevanior KDE Plasmanın İSO'su olduğunu sanmıyorum. KDE Plasma zira dağıtım değil. Genişletmek için tıkla... KDE kullanan dağıtım demek istemiş.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 7 Ocak 2021 #6 Paket yöneticisi olarak ne kullanıyorsanız onun deposunda bulabilirsiniz.
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.915 Makaleler 16 Çözümler 159 7 Ocak 2021 #7 GNU or NOT dedi: KDE kullanan dağıtım demek istemiş. Genişletmek için tıkla... Plasma tam olarak ne oluyor?
GNU or NOT dedi: KDE kullanan dağıtım demek istemiş. Genişletmek için tıkla... Plasma tam olarak ne oluyor?
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 7 Ocak 2021 #8 Xevanior dedi: Plasma tam olarak ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Windows 10'un arayüzü sizin için neyse Plasma o, fakat GNU/Linux'ta sadece 1 tane yok.
Xevanior dedi: Plasma tam olarak ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Windows 10'un arayüzü sizin için neyse Plasma o, fakat GNU/Linux'ta sadece 1 tane yok.
GNU or NOT Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #9 Xevanior dedi: Plasma tam olarak ne oluyor? Genişletmek için tıkla... KDE eskiden masaüstü ortamının adıydı. Şimdi bir çok projede bulundukları için masaüstünün adını KDE Plasma koyup kendi isimlerini KDE koydular.
Xevanior dedi: Plasma tam olarak ne oluyor? Genişletmek için tıkla... KDE eskiden masaüstü ortamının adıydı. Şimdi bir çok projede bulundukları için masaüstünün adını KDE Plasma koyup kendi isimlerini KDE koydular.
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.915 Makaleler 16 Çözümler 159 7 Ocak 2021 #10 GNU or NOT dedi: KDE eskiden masaüstü ortamının adıydı. Şimdi birçok projede bulundukları için masaüstünün adını KDE Plasma koyup kendi isimlerini KDE koydular. Genişletmek için tıkla... O zaman neon indirmeliyim. Teşekkürler.
GNU or NOT dedi: KDE eskiden masaüstü ortamının adıydı. Şimdi birçok projede bulundukları için masaüstünün adını KDE Plasma koyup kendi isimlerini KDE koydular. Genişletmek için tıkla... O zaman neon indirmeliyim. Teşekkürler.