hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 31 Ocak 2021 #1 KDE Plasma'nın son sürümünün ISO dosyasını bir türlü bulamadım. Nereden bulabilirim acaba? Teşekkürler. @GNU or NOT KDE Plasma dağıtım değilmiş meğerse, masaüstü ortamıymış. Sorun çüzüldü.
KDE Plasma'nın son sürümünün ISO dosyasını bir türlü bulamadım. Nereden bulabilirim acaba? Teşekkürler. @GNU or NOT KDE Plasma dağıtım değilmiş meğerse, masaüstü ortamıymış. Sorun çüzüldü.
hknbrspzr Hectopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 636 Çözümler 5 31 Ocak 2021 #2 Download Kubuntu | Kubuntu kubuntu.org Kubuntu verelim mi?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #3 KDE Neon öneririm. Kubuntu'da GRUB sorunu yaşanıyormuş.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 31 Ocak 2021 #4 Dengesiz Kokarca dedi: KDE Neon öneririm. Kubuntu'da GRUB sorunu yaşanıyormuş. Genişletmek için tıkla... KDE Neon indireceğim de, KDE Plasma kurmak için yapmam gereken bir şey var mı? hknbrspzr dedi: Download Kubuntu | Kubuntu kubuntu.org Kubuntu verelim mi? Genişletmek için tıkla... Ubutuntu tabanlı dağıtımları pek sevmiyorum, teşekkür ederim.
Dengesiz Kokarca dedi: KDE Neon öneririm. Kubuntu'da GRUB sorunu yaşanıyormuş. Genişletmek için tıkla... KDE Neon indireceğim de, KDE Plasma kurmak için yapmam gereken bir şey var mı? hknbrspzr dedi: Download Kubuntu | Kubuntu kubuntu.org Kubuntu verelim mi? Genişletmek için tıkla... Ubutuntu tabanlı dağıtımları pek sevmiyorum, teşekkür ederim.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #5 KDE istiyorsan normal dağıtımları söyleyeyim: Debian, KDE Neon, OpenMandriva(kendisi KDE olarak geliyor), Manjaro KDE. hadwiger dedi: Ubutuntu tabanlı dağıtımları pek sevmiyorum, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... KDE Neon da Ubuntu tabanlı
KDE istiyorsan normal dağıtımları söyleyeyim: Debian, KDE Neon, OpenMandriva(kendisi KDE olarak geliyor), Manjaro KDE. hadwiger dedi: Ubutuntu tabanlı dağıtımları pek sevmiyorum, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... KDE Neon da Ubuntu tabanlı
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #6 @hadwiger Ubuntu tabanlı sevmiyorsanız. 1- ArcoLinux KDE 2- OpenSUSE KDE 3- Pisi KDE 4- Fedora KDE
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #7 hadwiger dedi: @GNU or NOT Genişletmek için tıkla... Bu arada @GNU or NOT ban yedi.
46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 31 Ocak 2021 #8 Fedora KDE ve Pisi Linux KDE duruken Kubuntu kim oluyormuş. Zurnadürüm dedi: Bu arada @GNU or NOT ban yedi. Genişletmek için tıkla... 59 günü kalmış diğer forumlarda takılıyor.
Fedora KDE ve Pisi Linux KDE duruken Kubuntu kim oluyormuş. Zurnadürüm dedi: Bu arada @GNU or NOT ban yedi. Genişletmek için tıkla... 59 günü kalmış diğer forumlarda takılıyor.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 31 Ocak 2021 #9 46imt dedi: Fedora KDE ve Pisi Linux Xfce duruken Kubuntu kim oluyormuş. Genişletmek için tıkla... Fedora KDE'de güzel duruyor aslında. Ben Fedora KDE yüklesem, KDE Plasma masaüstünü yüklemek için ne yapmam gerekir?
46imt dedi: Fedora KDE ve Pisi Linux Xfce duruken Kubuntu kim oluyormuş. Genişletmek için tıkla... Fedora KDE'de güzel duruyor aslında. Ben Fedora KDE yüklesem, KDE Plasma masaüstünü yüklemek için ne yapmam gerekir?
46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 31 Ocak 2021 #10 hadwiger dedi: Fedora KDE'de güzel duruyor aslında. Ben Fedora KDE yüklesem, KDE Plasma masaüstünü yüklemek için ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... Sadece dağıtımı kur zaten KDE otomatik yüklü olarak gelir. Attığım linke tıkla otomatik indirmeye başlar. https://download.fedoraproject.org/.../x86_64/iso/Fedora-KDE-Live-x86_64-33-1.2.iso
hadwiger dedi: Fedora KDE'de güzel duruyor aslında. Ben Fedora KDE yüklesem, KDE Plasma masaüstünü yüklemek için ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... Sadece dağıtımı kur zaten KDE otomatik yüklü olarak gelir. Attığım linke tıkla otomatik indirmeye başlar. https://download.fedoraproject.org/.../x86_64/iso/Fedora-KDE-Live-x86_64-33-1.2.iso