Çözüldü KDE'de araç takımı nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
8
Yer
Castel Sant'Angelo
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R1056NT
i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz
Yanlışlıkla 9 tane ekledim, kaldırmak için bir ayar da bulamadım nasıl kaldırılıyor?

1730562218947.png

1730562255376.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yanlışlıkla 9 tane ekledim, kaldırmak için bir ayar da bulamadım nasıl kaldırılıyor?

Eki Görüntüle 2343073

Eki Görüntüle 2343074
Masaüstünü düzenleme modundayken araç takımına tıkla, çöp simgesi çıkacak yanında gözüken ayarlarında. Menüden değil, masaüstü veya panele eklediğin araç takımlarına tıklayacaksın.

Ayrıca basit yöntem, global temayı baştan seçip uygularsan hepsi kalkacaktır.

Eki Görüntüle 2343073

Eki Görüntüle 2343074
Masaüstünü düzenleme modundayken araç takımına tıkla, çöp simgesi çıkacak yanında gözüken ayarlarında. Menüden değil, masaüstü veya panele eklediğin araç takımlarına tıklayacaksın.

Çözüm

İlk yöntemi anlamadığımdan ikinci yöntemi yaptım da şimdi yaptığım tüm ayarlar gitti maalesef. Yine de teşekkürler, fazla ayar yoktu zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı