tetsuu Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #11 wednesday dedi: Yukarda da bahsettiğim gibi, son zamanlarda 4-5 dolara çıkan herhangi bir oyun gördün mü? Genişletmek için tıkla... Evet, GTA 5.
wednesday dedi: Yukarda da bahsettiğim gibi, son zamanlarda 4-5 dolara çıkan herhangi bir oyun gördün mü? Genişletmek için tıkla... Evet, GTA 5.
wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #12 tetsuu dedi: Evet, GTA 5. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda dedim farkındaysan.
tetsuu Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #13 wednesday dedi: Son zamanlarda dedim farkındaysan. Genişletmek için tıkla... GTA 5 indirimi çok olmadı ki? 1 hafta önce falandı. İndirimi bitmesi.
wednesday dedi: Son zamanlarda dedim farkındaysan. Genişletmek için tıkla... GTA 5 indirimi çok olmadı ki? 1 hafta önce falandı. İndirimi bitmesi.
wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #14 tetsuu dedi: GTA 5 indirimi çok olmadı ki? 1 hafta önce falandı. İndirimi bitmesi. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda derken yeni çıkan yani hocam galiba tam anlatamadım.
tetsuu dedi: GTA 5 indirimi çok olmadı ki? 1 hafta önce falandı. İndirimi bitmesi. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda derken yeni çıkan yani hocam galiba tam anlatamadım.
tetsuu Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #15 wednesday dedi: Son zamanlarda derken yeni çıkan yani hocam galiba tam anlatamadım. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda çıkan oyunlar rezalet.
wednesday dedi: Son zamanlarda derken yeni çıkan yani hocam galiba tam anlatamadım. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda çıkan oyunlar rezalet.
tutmac61 Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 89 20 Ocak 2024 #16 wednesday dedi: Yukarda da bahsettiğim gibi, son zamanlarda 4-5 dolara çıkan herhangi bir oyun gördün mü? Genişletmek için tıkla... Senin mantıkla her oyun 100 dolardan çıksa fiyat uygun oluyor. Adama göre bu para bu oyuna verilmez demiş bence de verilmez.
wednesday dedi: Yukarda da bahsettiğim gibi, son zamanlarda 4-5 dolara çıkan herhangi bir oyun gördün mü? Genişletmek için tıkla... Senin mantıkla her oyun 100 dolardan çıksa fiyat uygun oluyor. Adama göre bu para bu oyuna verilmez demiş bence de verilmez.
wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #17 tutmac61 dedi: Senin mantıkla her oyun 100 dolardan çıksa fiyat uygun oluyor. Adama göre bu para bu oyuna verilmez demiş bence de verilmez. Genişletmek için tıkla... Öyle mi açıklamış Allah Allah neyse. Dediğim gibi kimine göre pahalı kimine göre değil. Konu kapansın.
tutmac61 dedi: Senin mantıkla her oyun 100 dolardan çıksa fiyat uygun oluyor. Adama göre bu para bu oyuna verilmez demiş bence de verilmez. Genişletmek için tıkla... Öyle mi açıklamış Allah Allah neyse. Dediğim gibi kimine göre pahalı kimine göre değil. Konu kapansın.