Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.736 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #1 Merhaba, birkaç ay once alıp şimdi açtığım bir kalem var. Ama bu kalem tam yazmıyor. İlk aldigim yerde bu kalemi denedim bayağı simsiyah yazıyordu mükemmeldi. Bu kalemi tekrar canlandırmak için ne yapabilirim?
Merhaba, birkaç ay once alıp şimdi açtığım bir kalem var. Ama bu kalem tam yazmıyor. İlk aldigim yerde bu kalemi denedim bayağı simsiyah yazıyordu mükemmeldi. Bu kalemi tekrar canlandırmak için ne yapabilirim?
arr05 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 338 Çözümler 2 Yer Tanrı Dağı Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #2 Arka kısmından biraz kolonya damlatın. Artı 0 Eksi
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.736 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #3 arr05 dedi: Arka kısmından biraz kolonya damlatın. Genişletmek için tıkla... Kalemi kaybetmek istemiyorum emin misiniz daha önce yaptınız mı? Artı 0 Eksi
arr05 dedi: Arka kısmından biraz kolonya damlatın. Genişletmek için tıkla... Kalemi kaybetmek istemiyorum emin misiniz daha önce yaptınız mı?
arr05 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 338 Çözümler 2 Yer Tanrı Dağı Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #4 Daha önce denedim çalıştı boya genellikle kuruduğu için böyle oluyor eğer boya bitmemişse ıslandığında tekrar çalışır. Fazla koymayın yoksa boya akar. Artı 0 Eksi
Daha önce denedim çalıştı boya genellikle kuruduğu için böyle oluyor eğer boya bitmemişse ıslandığında tekrar çalışır. Fazla koymayın yoksa boya akar.
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.736 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #5 arr05 dedi: Daha önce denedim çalıştı boya genellikle kuruduğu için böyle oluyor eğer boya bitmemişse ıslandığında tekrar çalışır. Fazla koymayın yoksa boya akar. Genişletmek için tıkla... Kalemin arkası açılmıyor çıkan birşey gibi durmuyor. Önünden yapabileceğim birşey var mı? Artı 0 Eksi
arr05 dedi: Daha önce denedim çalıştı boya genellikle kuruduğu için böyle oluyor eğer boya bitmemişse ıslandığında tekrar çalışır. Fazla koymayın yoksa boya akar. Genişletmek için tıkla... Kalemin arkası açılmıyor çıkan birşey gibi durmuyor. Önünden yapabileceğim birşey var mı?
arr05 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 338 Çözümler 2 Yer Tanrı Dağı Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #6 Parlak bi yüzeye bi damla kolonya döküp dokundurabilirsiniz ama sürekli çalışacağının garantisini veremem. Artı 0 Eksi
Parlak bi yüzeye bi damla kolonya döküp dokundurabilirsiniz ama sürekli çalışacağının garantisini veremem.
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.736 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #7 arr05 dedi: Parlak bi yüzeye bi damla kolonya döküp dokundurabilirsiniz ama sürekli çalışacağının garantisini veremem. Genişletmek için tıkla... Olsun hocam sorun değil yinede sağolun deneyeceğim. Artı 0 Eksi
arr05 dedi: Parlak bi yüzeye bi damla kolonya döküp dokundurabilirsiniz ama sürekli çalışacağının garantisini veremem. Genişletmek için tıkla... Olsun hocam sorun değil yinede sağolun deneyeceğim.