crypotx Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 411 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #1 Kedi almak istiyorum. Benim sorum şu önceden kuş beslediğimde alerjim vardı herhalde tüyüne veya başka bir şeyine. Şimdi kedi alırsam kedi sabit bir yerde durmadığı için alerjimi tetikleyebilir mi? Önceden kedisi olan yerlere gittim ve hapşırmadım.
Kedi almak istiyorum. Benim sorum şu önceden kuş beslediğimde alerjim vardı herhalde tüyüne veya başka bir şeyine. Şimdi kedi alırsam kedi sabit bir yerde durmadığı için alerjimi tetikleyebilir mi? Önceden kedisi olan yerlere gittim ve hapşırmadım.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2021 #2 Alınmamalı, Sahiplenmeli.
Wroozlyr Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #3 Evet hem de çok etkiler.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #4 Benim bir İran kedim var. 7 aydır benimle ve tüylü olmasına rağmen alerjim tetiklenmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2021
Wroozlyr Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #5 Liberte Sergen dedi: Alınmamalı, sahiplenmeli. Genişletmek için tıkla... Çok haklı konuştun ya alışveriş merkezinde görünce cok üzlüyroum nasıl ufacık hayvanları satarlar ya.
Liberte Sergen dedi: Alınmamalı, sahiplenmeli. Genişletmek için tıkla... Çok haklı konuştun ya alışveriş merkezinde görünce cok üzlüyroum nasıl ufacık hayvanları satarlar ya.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #6 Liberte Sergen dedi: Alınmamalı, Sahiplenmeli. Genişletmek için tıkla... Hayır çünkü sokak kedileriyle cins kediler arasında çok büyük bir fark var.
Liberte Sergen dedi: Alınmamalı, Sahiplenmeli. Genişletmek için tıkla... Hayır çünkü sokak kedileriyle cins kediler arasında çok büyük bir fark var.
D DarkLife Picopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 634 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Temmuz 2021 #7 Alınmalı.
crypotx Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 411 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #8 Liberte Sergen dedi: Alınmamalı, Sahiplenmeli. Genişletmek için tıkla... Yani almayacağım, sahipleneceğim de ben alerjimi tetikler diye sormuştum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2021
Liberte Sergen dedi: Alınmamalı, Sahiplenmeli. Genişletmek için tıkla... Yani almayacağım, sahipleneceğim de ben alerjimi tetikler diye sormuştum.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #9 Wroozlyr dedi: Çok haklı konuştun ya alışveriş merkezinde görünce cok üzlüyroum nasıl ufacık hayvanları satarlar ya. Genişletmek için tıkla... Zinederon dedi: Hayır çünkü sokak kedileriyle cins kediler arasında çok büyük bir fark var. Genişletmek için tıkla...
Wroozlyr dedi: Çok haklı konuştun ya alışveriş merkezinde görünce cok üzlüyroum nasıl ufacık hayvanları satarlar ya. Genişletmek için tıkla... Zinederon dedi: Hayır çünkü sokak kedileriyle cins kediler arasında çok büyük bir fark var. Genişletmek için tıkla...
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2021 #10 crypotx dedi: Yani almayacağım sahiplencemde ben alerjimi tetikler diye sormuştum Genişletmek için tıkla... Sanmam.
crypotx dedi: Yani almayacağım sahiplencemde ben alerjimi tetikler diye sormuştum Genişletmek için tıkla... Sanmam.