atakoc Hectopat Katılım 4 Mart 2020 Mesajlar 101 22 Şubat 2021 #1 Eskiden kedimi sevince mırıl mırıl mırlardı. Artık çok nadiren mırlıyor bunun sebebi ne olabilir sizce? Acaba mutsuz olduğundan mı böyle?
Eskiden kedimi sevince mırıl mırıl mırlardı. Artık çok nadiren mırlıyor bunun sebebi ne olabilir sizce? Acaba mutsuz olduğundan mı böyle?
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 886 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #2 atakoc dedi: Eskiden kedimi sevince mırıl mırıl mırlardı. Artık çok nadiren mırlıyor bunun sebebi ne olabilir sizce? Acaba mutsuz olduğundan mı böyle? Genişletmek için tıkla... Bizimki de eskiden çok mırıldardı. Şimdi ise rahat olduğu zaman (mesela uyuyacağı zaman ya da gece uyanırsan ve o seni görürse gibi zamanlarda ) mırıldıyor. Yavaşça göz kırpıyorsa da seni seviyor anlamına gelir.
atakoc dedi: Eskiden kedimi sevince mırıl mırıl mırlardı. Artık çok nadiren mırlıyor bunun sebebi ne olabilir sizce? Acaba mutsuz olduğundan mı böyle? Genişletmek için tıkla... Bizimki de eskiden çok mırıldardı. Şimdi ise rahat olduğu zaman (mesela uyuyacağı zaman ya da gece uyanırsan ve o seni görürse gibi zamanlarda ) mırıldıyor. Yavaşça göz kırpıyorsa da seni seviyor anlamına gelir.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 22 Şubat 2021 #3 Şımarmış olma ihtimali var mı hocam?
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 886 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #4 fatihylmzz dedi: Şımarmış olma ihtimali var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Oyun istiyor olabilir ya da rahat bırakmasını da istiyor olabilir. Farklı bir alemler valla.
fatihylmzz dedi: Şımarmış olma ihtimali var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Oyun istiyor olabilir ya da rahat bırakmasını da istiyor olabilir. Farklı bir alemler valla.
Gigabyte GT 1030 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 564 Çözümler 2 22 Şubat 2021 #5 Kediler büyüdükçe mırlamayı bırakıyor.
Kunkka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 1.423 Çözümler 4 Yer Dire 22 Şubat 2021 #6 Evde ne kadar ilgi gösteriyorsunuz? Aşırı ilgi gördüğü için mırlamıyor olabilir.
Turok_28 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 661 22 Şubat 2021 #7 Gigabyte GT 1030 dedi: Kediler büyüdükçe mırlamayı bırakıyor. Genişletmek için tıkla... AAA eski ekran kartım.
Gigabyte GT 1030 dedi: Kediler büyüdükçe mırlamayı bırakıyor. Genişletmek için tıkla... AAA eski ekran kartım.
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 886 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #8 Turok_28 dedi: AAA eski ekran kartım. Genişletmek için tıkla... AAA hayalimdeki ekran kartı. (Türkçesi iyi olanlar anlar)
Turok_28 dedi: AAA eski ekran kartım. Genişletmek için tıkla... AAA hayalimdeki ekran kartı. (Türkçesi iyi olanlar anlar)
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 22 Şubat 2021 #9 Kunkka dedi: Evde ne kadar ilgi gösteriyorsunuz? Aşırı ilgi gördüğü için mırlamıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı şeyi ben söyledim bana güldüler. Bu ne kardeşim ya?
Kunkka dedi: Evde ne kadar ilgi gösteriyorsunuz? Aşırı ilgi gördüğü için mırlamıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı şeyi ben söyledim bana güldüler. Bu ne kardeşim ya?
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 22 Şubat 2021 #10 Zaman geçtikçe azalıyor mırlamaları. Sıradan geliyor artık onlar herhalde.