Kedi balkondan aşağı düştü

Hocalar ne yapayım kedinin uyumasına izin mi vereyim yoksa uyandiriyim mi hangisi daha yararlı olur.

Hocam uyuyor yine.

Travma geçirmiştir en iyisi uyandır götür veterinere her an önemli. belki kırığı vardır acı çektiği için uyuyor olabilir.

Kedi anlık:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ya da FBI çözemediği bir sırı çözüp veterinere götüre bilirsiniz.

Dalgamı geçiyorsunuz hocam? Kedi balkondan düştü uyuyor korkuyor acaba kemiklerimi kırıldı diyorsunuz. Kedinin bir sorunu var tabii ki de buraya yazacağınıza gidin veterinere götürün.

Dalgamı geçiyorsunuz hocam? Kedi balkondan düştü uyuyor korkuyor acaba kemiklerimi kırıldı diyorsunuz. Kedinin bir sorunu var tabii ki de buraya yazacağınıza gidin veterinere götürün.

Hocam anlatamıyorum galiba. Yakında veteriner yok ve gitme durumum da yok. Babam eve gelince götüreceğiz

Aynısı yazacktım üşendim alıntılıyorum

Komşunun kedisi 7.kattan düştü hafif yaralandı ciddi bir şey olduğunu zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…