Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - İZMİR'in Karşıyaka ilçesindeki parkta bulunan kedi evi, içinde kedi varken kimliği belirsiz kişilerce yakıldı. Polis gü...
Ben şunu anlayamıyorum. İnsanlardan nefret edersin, zehirli türü olan yaban hayranlarından korkarsın/nefret edersin ama yolda geçerken sana durduk yere miyav bile demeyen kediye nasıl kin beslerler anlayamıyorum.
Hiçbiri tespit edilemeyecek. Tespit edilenlere ceza uygulanmayacak. Ceza uygulananlar daha sonra tekrar yapacaklar ve bu döngü dünyanın sonuna kadar sürecek. "Türkiye'de."
Bulunamayacaklar. Bulundu diye lanse edilse bile içeri girmezler. Varsayalım yakalandılar içinde kedi olduğunu bilmiyorduk diyecekler. Asıl kahreden şey bu.
Bulunamayacaklar. Bulundu diye lanse edilse bile içeri girmezler. Varsayalım yakalandılar içinde kedi olduğunu bilmiyorduk diyecekler. Asıl kahreden şey bu.
Bazen tek istediğim dünyaya zarar veren insanları yok etmek. İçimdeki kini ve nefreti bu insanlara boşaltmak istiyorum. İçimdeki ses ikiye ayrılıyor bir taraf faşizmi dünyanın iyiliğine kullanmak istiyor...