Kedi maması önerisi

Apex7382

Decapat
Daha fazla  
2 yaşında Scotish kedim var, mamalar arasında kaldım. Royal Canin, N&D, Hills; önerdiğiniz mama var mıdır acaba?

Royal Canin Sterilized kullanıyorum ben de, arkadaşın dediği gibi 10 15KG alıyorum. ND veya Hills de çok öneriliyordu ama ben 3 aylıktan beri kullanıyorum Royal Canin şu an sağlıklı 2.5 yaşında.

Royal Canin, Hills ve ND önerebilirim. Ben Royal Canin öneririm üriner mamasını kullanıyorum şu anda.

Kedim kısır royal canin için çok yağlı diyorlar o yüzden tereddüt ettim biraz kilo almaya yatkın oluyor kısır kediler.

Kedim kısır royal canin için çok yağlı diyorlar o yüzden tereddüt ettim biraz kilo almaya yatkın oluyor kısır kediler.
Aktivite durumuna bağlı. Benim kedimin arka iki bacağı kesilmiş yine de çok aktif bir tekir. Yerinde durmuyor 4 yaşına girdi kısır olmasına rağmen çok fit 3.5 kilo civarında veteriner de sağlıklı olduğunu söyledi. Domuz gibi yatan kediler için haklı olabilirsiniz.

:) benim kedimde "domuz gibi yatan"ların içinde sanırım.

Aktivite durumuna bağlı. Benim kedimin arka iki bacağı kesilmiş yine de çok aktif bir tekir. Yerinde durmuyor 4 yaşına girdi kısır olmasına rağmen çok fit 3.5 kilo civarında veteriner de sağlıklı olduğunu söyledi. Domuz gibi yatan kediler için haklı olabilirsiniz. Kedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı