Kedi mamasını çiğnemeden yiyip kustu

Ultraslan⚽️

Centipat
Kedim garip garip sesler çıkararak bağırmaya başladı. Hemen yanına gittim. Bir de baktım ki kusuyor. Sanki yemini hiç çiğnemeden yutmuş gibiydi. Sizce neden olmuş olabilir yine de veterinere gitmeli miyim, şu anda bir sıkıntısı yok gibi görünüyor.

Kedinin yemesinde içmesinde bir sıkıntı yoksa veterinere götürmek gerekmez. Ancak sizde bu sıkıntı mevcut. Götürün derim ben. Kaç yaşında kedi ?

Yuttuğu tüyleri ortalama 6 ayda bir kusarak dışarı atması normal. İlaç yardımı ile kusmak yerine dışkı ile de atabiliyor fakat doğalı bu olduğu için ben ilaç kullandırtmıyorum.

Kusarken garip sesler çıkarıyorlar. Bu normal bir durum. Hatta faydalı bir durum. Sesi duyar duymaz hızlıca müdahale edebilirseniz halı yerine, temizlemesi kolay bir yere kusmasını sağlayabilirsiniz. Kuru mamayı da diledikleri zaman bütün bütün yutuyorlar, dilediklerinde uzun uzun çiğniyorlar.

Gayet normal , denilen gibi tüy tutmuştur. Yoksa o tüyler yok mu oluyor kendi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…