Kedi nasıl sahiplendirilir?

kVOSS

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar mezarlıkta bir siyam kedisi buldum. Bekçi bir iki kişinin gelip bıraktığını söyledi. Diğer kediler tarafından dayak yiyordu bende içim el vermedi eve getirdim. Nasıl sahiplendirebilirim bu kediyi?

Arkadaşlar mezarlıkta bir siyam kedisi buldum. Bekçi bir iki kişinin gelip bıraktığını söyledi. Diğer kediler tarafından dayak yiyordu bende içim el vermedi eve getirdim. Nasıl sahiplendirebilirim bu kediyi?

Sahibinden üzerinden ilan açabilirsin ancak veya Sahiplendirme yapan sayfalar oluyor kediler ile alakalı onlar paylaşım yaparlar sana dönen olur sahiplenmek isteyen olursa. Ben kedimi Sarı siteden az kullanılmış 2. el olarak sahiplendim :D Tekir.

Sosyal medyadan paylaş illaha ki birisi sahiplenecektir. Benim kuzenim öyle sahiplendi bir köpeği.
hocam şimdi baktım da sahibinden gibi yerlerde ilan verebiliyorlarmış ordan sahiplendirebilir miyim

Sahibinden üzerinden ilan açabilirsin ancak veya Sahiplendirme yapan sayfalar oluyor kediler ile alakalı onlar paylaşım yaparlar sana dönen olur sahiplenmek isteyen olursa. Ben kedimi Sarı siteden az kullanılmış 2. el olarak sahiplendim :D Tekir.
hocam bildiğiniz bir sayfa varsa gönderebilir misiniz

hocam şimdi baktım da sahibinden gibi yerlerde ilan verebiliyorlarmış ordan sahiplendirebilir miyim

hocam bildiğiniz bir sayfa varsa gönderebilir misiniz
İnstagram sayfalarını bilmiyorum ama yakınınızda veterinerler varsa onların sayfalarında paylaşmaları için arayıp rica edebilirsiniz belki.

Deneyebilirsin, ama sadece bir yere bağımlı kalma her yerde yaz.
Sahibinden, Petlebi, İnstagram, Patibul, Miyavru gibi siteler buldum onlarda da şansını deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı