Arkadaşlar mezarlıkta bir siyam kedisi buldum. Bekçi bir iki kişinin gelip bıraktığını söyledi. Diğer kediler tarafından dayak yiyordu bende içim el vermedi eve getirdim. Nasıl sahiplendirebilirim bu kediyi?
hocam şimdi baktım da sahibinden gibi yerlerde ilan verebiliyorlarmış ordan sahiplendirebilir miyimSosyal medyadan paylaş illaha ki birisi sahiplenecektir. Benim kuzenim öyle sahiplendi bir köpeği.
hocam bildiğiniz bir sayfa varsa gönderebilir misinizSahibinden üzerinden ilan açabilirsin ancak veya Sahiplendirme yapan sayfalar oluyor kediler ile alakalı onlar paylaşım yaparlar sana dönen olur sahiplenmek isteyen olursa. Ben kedimi Sarı siteden az kullanılmış 2. el olarak sahiplendimTekir.
İnstagram sayfalarını bilmiyorum ama yakınınızda veterinerler varsa onların sayfalarında paylaşmaları için arayıp rica edebilirsiniz belki.hocam şimdi baktım da sahibinden gibi yerlerde ilan verebiliyorlarmış ordan sahiplendirebilir miyim
hocam bildiğiniz bir sayfa varsa gönderebilir misiniz
Deneyebilirsin, ama sadece bir yere bağımlı kalma her yerde yaz.hocam şimdi baktım da sahibinden gibi yerlerde ilan verebiliyorlarmış ordan sahiplendirebilir miyim
Hangi şehirdesiniz hocam?Arkadaşlar mezarlıkta bir siyam kedisi buldum. Bekçi bir iki kişinin gelip bıraktığını söyledi. Diğer kediler tarafından dayak yiyordu bende içim el vermedi eve getirdim. Nasıl sahiplendirebilirim bu kediyi?
İstanbul hocamHangi şehirdesiniz hocam?
İstanbul hocam
Teşekkürler hocam inşallah en kısa sürede yuva bulabilirim bu miniğeİstanbul'da degilim hocam maalesef. Sahiplenmek isterdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.