Kedi ot yiyince kustu

Kedi otu yemesi lazım. Dışarıda yediği ottan enfeksiyon kapabilir derhal veterineri arayıp bilgi alın gelin diyorsa da hemen gidin.

Şu hayvanlar konusunda arkadaşlar lütfen biliyorsanız konuşun ömründe hayvan beslememiş insan gelip bu kategoride yorum yapıyor ev kedisi sokak kedisinin bastığı yere bassa bile hastalık kapabilir. Ev kedisinin özel aşıları ve yiyecekleri vardır.

Bence bir şey olmaz deyip yollamak kötü olur her türlü ihtimal üzerinden durulması gerekiyor bir can sonuçta o.
Mesajı değiştirdim. Bilerek yiyorlar. Kusacaklarını biliyorlar. Veteriner bakmaz bile "gülüp" geçer.

Hocam ben daha önce dışarıda ot yiyipte kusan kedi görmedim.
10 yıla yakın kedi besledik. Bütün kedilerimiz böyle yapıyordu. Mideleri hassaslaşınca hemen ota koşuyorlardı. Ama arkadaşın dediği gibi otta enfeksiyon varsa kötü olabilir. Onun için veteriner lazım, orası ayrı. Ama varsa zaten o enfeksiyonu atar. Çünkü kusuyor. Gitmesi gereksiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…