Rehber Kedi Sahiplenme ve Bakımı

Daha bugün sokaktan aldım yıkadım kuruttum hocam kucağımda uyuyor şu an. Herhangi bir sağlık problemi olmaması açısından ne yapabilirim?
Doktora gidip kedinizin tırmaladığını anlatıp, tetanoz aşısı olmak isteyebilirsiniz. Bu gibi durumlar daha ciddi sorunlara gidebiliyor.

Doktora gidip kedinizin tırmaladığını anlatıp, tetanos aşısı olmak isteyebilirsiniz. Bu gibi durumlar daha ciddi sorunlara gidebili.

Hocam tetanos aşısını 2 ay önce olmuştum tekrar olmak gerekli mi?

Temizledim üstüne kolonya sürdüm hocam teşekkürler.
Merhaba, @FNT hocam gerekli şeyleri sormuş aslında. Ben de bir özet geçeyim. Daha yeni sokaktan sahiplendiğiniz için öncelikle aşılarını yaptırmalısınız. Rehberde zaten detaylı anlatım var, önceliğiniz aşı olsun. Sizi tırmalama olayına gelince ihtimal tabii ki var ama hem siz aşı olduğunuz için hem de daha yavru olduğu için bir risk teşkil edeceğini düşünmüyorum. Yine de aklınızda yer edecekse veterinerine sorabilirsiniz.

Tırmayalı 2 gün oldu herhangi bir şikayetim yok hocam kediyi gözetim altında tutuyorum onda da herhangi bir kuduz belirtisi görmedim.

Tırmayalı 2 gün oldu herhangi bir şikayetim yok hocam kediyi gözetim altında tutuyorum onda da herhangi bir kuduz belirtisi görmedim.
Dediğim gibi zaten çok çok düşük bir ihtimaldi. Kuduzlu olsa ilk bakışta hemen fark ediliyor zaten. En belirgin belirtileri gözlerde şişme ve kızarıklık şeklindedir. Sizin telaşlanmanıza gerek yok.

Dediğim gibi zaten çok çok düşük bir ihtimaldi. Kuduzlu olsa ilk bakışta hemen fark ediliyor zaten. En belirgin belirtileri gözlerde şişme ve kızarıklık şeklindedir. Sizin telaşlanmanıza gerek yok.
Anladım hocam teşekkür ederim.

Bu tarz konularda para işine fazla bakmamak lazım. Çocuk bakmakla aynı şey. Sonuçta ikisi de canlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…