Kedi saldırganlaştı

Benim kedimde aynı sekilde son bir haftadır saldırganlastı. Önce ben uyurken anneme saldırdı aldım bir odaya koydum. Birkac gün sakindi yanımda takılıyor sürekli kucagımda yatıyordu. Bugün aniden yine garipleşti kosa kosa tüm odaları kontrol etti sonra geldi bu sefer de bana saldırdı. Bir 10 dk baska odaya koydum. Simdi yanımda saldırmıyor ama kesinlikle sakinleşmiyor sürekli etrafı kokluyor dönüp bana dik dik bakıyor. Yarın veterinere götürecegim. Umarım bir sıkıntısı yoktur. Sizin sorununuz çözüldü mü devam ediyor mu?

Bugün kısırlaştırma işlemi yaptırdım suanlik bir sorun yok kendine geldiğinde bakacagiz inşallah yapmaz sakinleşir evet benimki de kokluyordu sürekli saldırmaya yelteniyordu evet sakın duruyor bir anda kolayip havayı değişiyor sürat şekli kızgınlıktandi umarım düzelir sizinki kısırmi peki?

Bugün kısırlaştırma işlemi yaptırdım suanlik bir sorun yok kendine geldiğinde bakacagiz inşallah yapmaz sakinleşir evet benimki de kokluyordu sürekli saldırmaya yelteniyordu evet sakın duruyor bir anda kolayip havayı değişiyor sürat şekli kızgınlıktandi umarım düzelir sizinki kısırmi peki?
Malesef benimkide kısır değil. İlk götürdüğümde küçüktü kontroller yapıldı sonra getirir kısırlastırmayıda yaparsınız dediler. O günden beri pek ya üşendim ya da vaktim olmadı haliyle hep erteledim. Bu haftaya kadar en ufak problem yoktu. Gayet sakin güzeller güzeli bi kedi kendisi. Pazar günü içinden bi canavar cıktı resmen onca senelik kedimi tanıyamıyorum su anda. Sizin kadar korkmuyorum bu durumdan ama ailemle kaldıgım için annem cok korkuyor. Ne yapacagını kestiremiyoruz. Beni bilgilendirirseniz cok sevinirim muhtamelen bende yarın kısırlastıracagım.

Dosya Ekleri

• 20240514_162746.jpeg
    20240514_162746.jpeg
    131,9 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20231110_065523.jpeg
    IMG_20231110_065523.jpeg
    344,7 KB · Görüntüleme: 26
Malesef benimkide kısır değil. İlk götürdüğümde küçüktü kontroller yapıldı sonra getirir kısırlastırmayıda yaparsınız dediler. O günden beri pek ya üşendim ya da vaktim olmadı haliyle hep erteledim. Bu haftaya kadar en ufak problem yoktu. Gayet sakin güzeller güzeli bi kedi kendisi. Pazar günü içinden bi canavar cıktı resmen onca senelik kedimi tanıyamıyorum su anda. Sizin kadar korkmuyorum bu durumdan ama ailemle kaldıgım için annem cok korkuyor. Ne yapacagını kestiremiyoruz. Beni bilgilendirirseniz cok sevinirim muhtamelen bende yarın kısırlastıracagım.
Maslalah çok tatlı valla bende öyleydim evde bı bana saldiriyodu ama kardeşimin odasına gidip geliyodu tedirgindim baxsina kapatıp yatiyodum sürekli kisirlastir düzelir dediler bakalım bı toparlasin kendini umarim düzelir sizinkide ben hiç kisitlastirma taraftarı degildim.ama eğer bundan yapiyosa büyük ihtimalle artık baskinlasti kizginligi dediğim gibi yarın bı toparlasin bakicagiz sizde geç kalmayın daha fazla hem sagliylada alakalı daha iyi olur umarım düzelir

Benim kedimde aynı sekilde son bir haftadır saldırganlastı. Önce ben uyurken anneme saldırdı aldım bir odaya koydum. Birkac gün sakindi yanımda takılıyor sürekli kucagımda yatıyordu. Bugün aniden yine garipleşti kosa kosa tüm odaları kontrol etti sonra geldi bu sefer de bana saldırdı. Bir 10 dk baska odaya koydum. Simdi yanımda saldırmıyor ama kesinlikle sakinleşmiyor sürekli etrafı kokluyor dönüp bana dik dik bakıyor. Yarın veterinere götürecegim. Umarım bir sıkıntısı yoktur. Sizin sorununuz çözüldü mü devam ediyor mu?

Maalesef benimki de kısır değil. İlk götürdüğümde küçüktü kontroller yapıldı sonra getirir kısırlastırmayı da yaparsınız dediler. O günden beri pek ya üşendim ya da vaktim olmadı haliyle hep erteledim. Bu haftaya kadar en ufak problem yoktu. Gayet sakin güzeller güzeli bir kedi kendisi. Pazar günü içinden bir canavar cıktı resmen onca senelik kedimi tanıyamıyorum su anda. Sizin kadar korkmuyorum bu durumdan ama ailemle kaldıgım için annem cok korkuyor. Ne yapacagını kestiremiyoruz. Beni bilgilendirirseniz cok sevinirim muhtemelen bende yarın kısırlastıracagım.

Sizinki kaç yaşında peki ya herkes farklı bir şey söylüyor göz perdesi olmadığı için başka bir şey görüp koruma amaçlı saldırmış olabilir bir anda ışığı yaktigimda sana diyorlar en yakınında sen olduğundan bilmiyorum bende beklemediyim şu anda siz bence dikkat edin yarın goturcekseniz ayrı bir yerde tutun ya da yatarken yapabilir baxsa kapatın dikkatli olun çok geçmiş olsun size de.

Umarım düzelir. Burayı kontrol edecegim bi süre bilgi verirseniz sevinirim iyi günler dilerim geçmiş olsun.
Tamamdır bilgilendirin sizide iyi akşamlar

Sizinki kaç yaşında peki ya herkes farklı bir şey söylüyor göz perdesi olmadığı için başka bir şey görüp koruma amaçlı saldırmış olabilir bir anda ışığı yaktigimda sana diyorlar en yakınında sen olduğundan bilmiyorum bende beklemediyim şu anda siz bence dikkat edin yarın goturcekseniz ayrı bir yerde tutun ya da yatarken yapabilir baxsa kapatın dikkatli olun çok geçmiş olsun size de.

Tamamdır bilgilendirin sizi de iyi akşamlar.

İyi günler kısırlaştıdim ama yine aynı bir değişiklik olmadı kendine geldi toparladı bugün daha iyi ama bir kokluyor etrafı kulaklarını dikip saldırmaya yelteniyor yine anlam veremedim neden hala düzelmedi bende çözemedim başka bir sıkıntısında yok bu koku hassasiyeti geçer mi bilmiyorum neyapcam onu da bilmiyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı