Kedi tarafından ısırıldığında ne yapılmalı?

534747

Hectopat
Makaleler
2
Özetle kedi tarafından ısırıldım.

Uzunca;

Köpeğimi mamalıyordum. Yanıma sokak kedisi geldi. Köpeğin tasına burnunu sokup durdu. Alıp köşeye bıraktım, yanına mama koydum umursamadı.

En son köpeğe saldırdı. Hayvanı yakaladım, döndü elimi kopardı. Diğer elime aldım, yine elimi kopardı. Yuvarladım, iki elimi de kopardı. Ben de duvara fırlattım kediyi ve 182 parçaya ayrıldı.

Sonuç olarak benim de ellerim gitti.

Ne yapmam lazım bilmiyorum. Kuduz anlamında. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Ek olarak kanama durdu ve yaralarım yanmaya başladı. Fark eder mi bilmiyorum da bilginize sunayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Git aşı yaptır , kuduzun kuluçka süresi en az 1 hafta bu da aşı için zaman tanır sana . Onun dışında sıkıntı olmaz .

Kısasa kısas hocam. Mahallede bir iki tur attırın acısını çıkartın.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde Kediden asla bir kuduz bulaşmadığında dair bilgiler var. Kediden kuduz cidden çok zor. Köpekten bulaşma ihtimalide çok düşük. Asıl kuduz Tilkilerden yabani hayvanlardan bulaşır. İçiniz rahat etmediyse gidin en iyisi aşı yaptırın Allah korusun çok zor bir şey.

Kedi 182 parçaya ayrıldı derken ne demek istediniz? Kedi öldü mü?

Hocam ben Viltrumitelıyımda az bir basınç uyguladım duvara atarken param parça oldu.

Kediyi meze olarak rakının yanında yiyebilirsiniz iyi gidiyor ben her gün yerim (Nizelv ustanın enfes tarifi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…