WTC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 4.831 Çözümler 20 16 Ocak 2021 #21 OSAYİSAMUEL dedi: Görmemişim Neyse söyleyeyim yinede. Genişletmek için tıkla... Aynı hataya ben de düşerim. Biri konuyu hortlatır, sonra tarihine bakmam. Bu sefer yemedim ama
OSAYİSAMUEL dedi: Görmemişim Neyse söyleyeyim yinede. Genişletmek için tıkla... Aynı hataya ben de düşerim. Biri konuyu hortlatır, sonra tarihine bakmam. Bu sefer yemedim ama
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 16 Ocak 2021 #22 Solunum yoluyla beyne gitmesi sıkıntı olabilir. Uzun vadede. İyi temizlik yapsan iyi olur. Genelde evden hiç çıkmamış kedilerin pek zararı olmaz. // Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Solunum yoluyla beyne gitmesi sıkıntı olabilir. Uzun vadede. İyi temizlik yapsan iyi olur. Genelde evden hiç çıkmamış kedilerin pek zararı olmaz. // Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et