Çözüldü Kedilere köpek maması vermek sorun yaratır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GrandST

Hectopat
Annem kedilere köpek maması vermiş. Zararlı mıdır arkadaşlar?

Çözüm
Kedi, köpek mamaları hemen hemen aynıdır. Ama köpek mamasının içinde yeterli besinler içermediği için uzun sürede sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum.
Kedi, köpek mamaları hemen hemen aynıdır. Ama köpek mamasının içinde yeterli besinler içermediği için uzun sürede sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum.

Çözüm
Kediler yedi ya. Cok zararlı degil demi ya. Anneme dedim faydası olmaz evde kedi maması yoktu o yüzden vermiş açtılar hayvanlar.

Kediler yedi ya. Cok zararlı degil demi ya. Anneme dedim faydası olmaz evde kedi maması yoktu o yüzden vermiş açtılar hayvanlar.
Bir, iki kereden bir şey olmaz hocam. Sürekli vermek, hastalığa neden olabilir.

Bir şey olmaz daha zararlı şeyler yemek zorunda kalıyorlar çoğu zaman.

Hepinize teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla kedi mamalarında protein oranı daha yüksek oluyor. Yapılarından dolayı düşük miktar yiyecekle yüksek protein alıyorlar kısaca. Belli bir vadede sorun olacağını sanmıyorum ama uzun süre kullanımda sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…