Kedileri nasıl uzak tutarım?

Makaleler
1
Merhaba, başlıktan kedi düşmanı gibi görünüyorum ama aksine yaklaşıp sevebildiğim tek hayvandır kendisi. Şimdi bu açıklamayı yaptıktan sonra neden uzak tutmak istediğime gelebilirim. Bizim mahallede kedileri besleyen bir abla var, yemeklerin yanında da 3 tane çöp konteynırı var yani mahallede neredeyse küçük bir kedi bahçesi haline geldi. Bir tane elektrikli scooter sahibiyim ve bu kedilerin arasındaki bir tane yelloz sürekli Scooter'ın selesini tırnaklayıp küçük küçük delikler açıyor. Geçen sene de selesinde yatan bir kedi vardı ama asla bunun gibi tırnaklamazdı. Acaba seleye tırnak atan bu yelloz kediyi seleden nasıl uzak tutabilirim? Yağ sürmeyi düşündüm ama tutunamadığı için daha çok tırnaklayabilir diye vazgeçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzak tutamazsın maalesef. Yakalayıp başka bir yere atacaksın, gönlün buna el verir mi bilmem. Benim de bahçede beslediğim 15 tane kedim var, ne motorumun koltuğu kaldı parçalanmadık, ne de başka bir şey. Meyve kasası bulabilirsen koltuğa geçirebilirsin, kasayı deviremezler.

Tırnaklarken görsem kafasına bir iki kere hafiften vurunca yapmıyorlar deniliyor ama ne zaman yaptığını da görmüyorum hiç.
Meyve kasası bulursam onu bir deneyeyim o zaman.

Alüminyum folyo koy biraz, çıkan hışırtıdan deli oluyorlar. Kolay kolay yaklaşamaz korkudan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Seleye zıplarken aynı tepkiyi verir.

Ahahah bu baya iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…