Kedim 5. kattan düştü

GGRAVE

Kilopat
Merhaba dostlar konu başlığın da olduğu gibi yazmakta bile boğazım düğümleniyor, belirtmek isterim ki pencerelerim atlamaya karşı korumalı yani sorumsuzluk ve dikkatsizlik sonucu olmuş bir olay değil fakat gece boyu kemirip ısırarak aşmayı başarmış yaramaz kızım (5 aylık), kendimi affetmiyorum ve affetmem sonuçta benim sorumluluğum altında bir canlı her neyse dostlar sabaha karşı işe gitmek üzere hazırlanırken kahvaltı yapmak için mutfağa gittiğim de o da mamasını yiyordu sonra üst baş giyip tam onu öpüp koklayıp çıkayım derken yerin de göremedim ve aklıma hemen pencere geldi çıkıp baktığım da hareketsiz biçim de yerde uzanıyordu vefat etmiş sandım şükür ki atlar atlamaz görüp hemen ardından gitmişim aşağıda ki market sahibinin söylediğine göre nöbetçi veteriner bulup hemen götürmek istedim fakat aksi bir gün geçirecektim o gün sanırım arabam çalışmadı hiç vermediği arızayı verdi, hemen taksi ayarlayıp yetiştim veterinere ve şu an orada birinci gününü doldurmuş bulunmakta, sağlık açısından üst ve alt sol taraftaki büyük dişleri maalesef kırılıp ağzına kan dolmuş temizliği yapıldı iğne, serum, kontrolleri yapılıp oksijen dolu kuvöze alındı dün akşam saatlerine doğru hareketlendi bilinci açık söylenen ve hareket eden şeylere tepkisi var en çok korktuğum şey ise iç kanaması büyük ihtimalle geçiriyor iç kanama ve sağ arka bacağı sanırım kırık dediler tedavisi devam etmektedir içime atamayıp yazmak istedim bilgiler geldikçe güncelleme yaparım siz siz olun korumalıklarınız olsa bile pencereden uzak tutun dostlarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok geçmiş olsun, insan veya herhangi bir canlı fark etmeksizin gözümüzde değerli olan her varlığın acısını içimizde hissederiz. Tez zamanda iyileşir umarım.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim eksik olmayın dostlar.

Geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşir inşallah. Başınız sağ olsun efendim.

Geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…