Kedim çalındı veya kayboldu

Hocam salçalarını çalınca şikayet ettiler mi?

Hocam yasak olmasa afiş derdim de yasak var. Hocam markete gidiyorum diye dışarıda biraz arayın kedinizi bence. Gezme Tavsiyesi Değildir!

İnsan mıydı o hergele? Çevre esnaflarda kamerası olan varsa onlara da bir uğra...

Benim kedim zamanında 2 kez kayboldu, ilki dağ evinde otururken; evin karşısı dağ yamacıydı direkt. 2 gün gece gündüz aradım, aradım bulamadım. Bulduğum yöntemi anlatayım; her zaman yediği kuru mamayı alıp bir poşete koydum, evin kapısından tüm çevreye çizgi şeklinde takip edilebilir biçimde döktüm. Ertesi gün kedim mamaları takip ederek evin yolunu bulmuştu, çevrede ufak bir merdiven altından miyavlama seslerini duydum ve kedime kavuştum.
2. Kayboluşu klasik yöntem, şehir bu sefer. Hayvan pencereden düşmüş, korkudan yaralı halde ne yapacağını bilmiyor, 2 gün kayıp oldu. Yoldan geçenlere, kolu komşuya sordum soruşturdum, gecenin bir saati, sabahın körü demeden çıktım caddeye avaz avaz bağırdım, yine sonuç yok bulamadım. Tabii komşular da anlayışlı insanlardı ki olmasa da umurumda olmazdı, evladını arayan bir babayım.
2. gün gecesi balkona çıkmış yine ismini haykırıyorum mahalleyi inletiyorum. Millet deli mi bu diye konuşuyor. Miyavlama sesini duydum, girmiş binanın altında park etmiş bir arabanın altına, yaralı halde bana sesleniyor evladım. Böyle kavuştuk.

Uygula bunları.

Son düzenleme:
Ne yapacağımı bilemiyorum hocam inanın. Ne yapsam boş gibi geliyor.

Ne yapacağımı bilemiyorum hocam inanın. Ne yapsam boş gibi geliyor.
Öncelikle hatırla bir, onunla beraber yasadıklarınızı bir hatırla. Yasadigin duyguyu ben de bilirim, anlattığım 2. gün de benim de umudum tükenmişti, ümidimi yitirmiştim, ne yapacağımı bilmiyordum aklıma da yapacak bir şey gelmiyordu, ansızın ortaya cıkıp bana seslendi, çabalarımın karsılıgını hayvanıma kavusarak aldım.
Cok korkmuştur, o da seni arıyordur, unutma ona evini açtığın an senin evladın oldu. Kendini toparlayıp bir seyler yapman gerek, dene. Ondan vazgeçme, bir seyler cabalamıs ol...

İlgili kamera kayıt saatleriyle birlikte kedinizin resmini ve telefon numaranızı bırakmayı deneyebilirsiniz. Adam kendi baksın ve size sözlü bilgi versin. Kameracı abi, görüntü paylaşmak istememe konusunda kanunen haklı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…