İnsan mıydı o hergele? Çevre esnaflarda kamerası olan varsa onlara da bir uğra...
Benim kedim zamanında 2 kez kayboldu, ilki dağ evinde otururken; evin karşısı dağ yamacıydı direkt. 2 gün gece gündüz aradım, aradım bulamadım. Bulduğum yöntemi anlatayım; her zaman yediği kuru mamayı alıp bir poşete koydum, evin kapısından tüm çevreye çizgi şeklinde takip edilebilir biçimde döktüm. Ertesi gün kedim mamaları takip ederek evin yolunu bulmuştu, çevrede ufak bir merdiven altından miyavlama seslerini duydum ve kedime kavuştum.
2. Kayboluşu klasik yöntem, şehir bu sefer. Hayvan pencereden düşmüş, korkudan yaralı halde ne yapacağını bilmiyor, 2 gün kayıp oldu. Yoldan geçenlere, kolu komşuya sordum soruşturdum, gecenin bir saati, sabahın körü demeden çıktım caddeye avaz avaz bağırdım, yine sonuç yok bulamadım. Tabii komşular da anlayışlı insanlardı ki olmasa da umurumda olmazdı, evladını arayan bir babayım.
2. gün gecesi balkona çıkmış yine deli gibi ismi ile haykırıyorum mahalleyi inletiyorum. Millet deli mi bu diye konuşuyor. Miyavlama sesini duydum, girmiş binanın altında park etmiş bir arabanın altına yaralı halde bana sesleniyor evladım. Böyle kavuştuk.
Azimle sı*an yeri deler kardeşim. Uygula bunları.