Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.669 Çözümler 26 Yer Konsantiniyye 22 Temmuz 2024 #11 ScaniaR730 dedi: Tek çözüm onun unutmasını beklemek. Sevdiği şeylere yönlendirin onu. Camın önüne gitmesine izin vermeyin, mesela yanınızda tutun onu. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağolun. cinar_yasarrr dedi: Enfeksiyonu olabilir, kediler köpekler genelde ağlamaz sağlık sorunu olduğu içindir. Genişletmek için tıkla... Veterinere götürmeyi planlıyordum buda benim için bir sebep oldu sağolun.
ScaniaR730 dedi: Tek çözüm onun unutmasını beklemek. Sevdiği şeylere yönlendirin onu. Camın önüne gitmesine izin vermeyin, mesela yanınızda tutun onu. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağolun. cinar_yasarrr dedi: Enfeksiyonu olabilir, kediler köpekler genelde ağlamaz sağlık sorunu olduğu içindir. Genişletmek için tıkla... Veterinere götürmeyi planlıyordum buda benim için bir sebep oldu sağolun.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2024 #12 Kayra342727 dedi: Anladım hocam sağ olun. Veterinere götürmeyi planlıyordum buda benim için bir sebep oldu sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, geçmiş olsun.
Kayra342727 dedi: Anladım hocam sağ olun. Veterinere götürmeyi planlıyordum buda benim için bir sebep oldu sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, geçmiş olsun.
Efsane2512 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.450 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri No.1 - Koyu Siyah 03:00 ────────────● ∞ ⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻ Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #13 Kediler ağlayamazlar çünkü gözyaşı bezleri duygulara tepki vermez. Kediniz üzüldüğü için ağlamıyor sağlık sorunu olabilir.
Kediler ağlayamazlar çünkü gözyaşı bezleri duygulara tepki vermez. Kediniz üzüldüğü için ağlamıyor sağlık sorunu olabilir.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.669 Çözümler 26 Yer Konsantiniyye 22 Temmuz 2024 #14 Efsane2512 dedi: Kediler ağlayamazlar çünkü gözyaşı bezleri duygulara tepki vermez. Kediniz üzüldüğü için ağlamıyor sağlık sorunu olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum artık hocam veterinere götüreceğim artık o ne derse.
Efsane2512 dedi: Kediler ağlayamazlar çünkü gözyaşı bezleri duygulara tepki vermez. Kediniz üzüldüğü için ağlamıyor sağlık sorunu olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum artık hocam veterinere götüreceğim artık o ne derse.